2777
2789
عنوان

طلا ✨💍

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 36 پست
میگن قراره گرونتر بشه😭😭😭من خیلی طلا دارم و خیلی سود دارم میکنم ولی خیلی از اینده و وضع مملکتمون م ...

وای دقیقا💔ما ام توی عروسیمون موندیم،توی جهیزیه،خونه ووووو

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

آیندمون که مثل گذشتمونه ولش کن آخر آخرشم میمیریم اینم از آینده

عزیزم امسال برجام وقتش تمومه و طرح ماشه قراره اجرا بشه و ترامپ شمشیر از رو بسته به شدت سال سختی پیش رومونه

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن قراره گرونتر بشه😭😭😭من خیلی طلا دارم و خیلی سود دارم میکنم ولی خیلی از اینده و وضع مملکتمون م ...

من آبجیم هی گفت تو اینستا گفتن تا ۸میره امروز باور نکردم من که هیچی ندارم طلا دیگه همه رو واسه خرید ماشین وخونه فروختم 

آرزوهامون دارن به باد میرن یکی کی 

وای دقیقا💔ما ام توی عروسیمون موندیم،توی جهیزیه،خونه ووووو

چطور میخوای بخری؟تموم امید من وام بود که گفتن سال بعد افزایش نمیدن همون مقدار پارساله من قرار بود امسال عقد کنم انداختیم برج ۳ به دلایلی بدون عقد نامه هم که وام نمیدن اصلا استرس گرفتم یخچالی که قرار بوده بخریم ۲۸ میلیون شده ۴۵ میلیون 😔

من آبجیم هی گفت تو اینستا گفتن تا ۸میره امروز باور نکردم من که هیچی ندارم طلا دیگه همه رو واسه خرید ...

وای خیلی بده😔😔

من سکه خریدم ۶۹۰۰ دو هفته پیش بعد طلا رسید ۶۲۰۰ آنقدر غصه خوردم که ضرر کردمولی الانم که شده ۷۶۰۰ باز ...

اکثريت نگران هستند و از آینده می‌ترسند.  هر گرم طلا سال آینده به ۱۱ میلیون هم میرسع 

خواه نخواه گرانی در پیشه

میگم آنانکه  بحث طلاست من تو میلی گلد ۴۰۰ تومن گذاشتم

الان نزدیک ۷۰ تومن سود کردم

بنظرتون واقعیه؟

این برنامه رو دارید 

واقعا براتون واریزززده؟

من قبلا با کد معرف ۱۳۳ تومن برام زدن

ولی الانکه خودم طلا خریدم میترسم نزنن

میگم آنانکه بحث طلاست من تو میلی گلد ۴۰۰ تومن گذاشتمالان نزدیک ۷۰ تومن سود کردمبنظرتون واقعیه؟این ب ...

میگن میلی گلد درصد بالایی کارمزد میگیره

من ۶۸۰۰بود میخاستم بخرم گفتم ارزون ترمیشه صبح دیدی گرمی ۷ وخورده ایی سکته کردم همه طلاهای خودمو شهری ...

عزیزم الان سقف خرید طلا ۷ میلیونه امکانش خیلی کمه که از ۶۸۰۰ یا ۶۹۰۰ کمتر بشه اگه به این قیمت رسید سریع خرید کن

میگم آنانکه بحث طلاست من تو میلی گلد ۴۰۰ تومن گذاشتمالان نزدیک ۷۰ تومن سود کردمبنظرتون واقعیه؟این ب ...

هر ۵ گرم ۵ گرم تبدیل ب فیزیکش کن و من ی ۵ گرمش و از میلی رفتم گرفتم

مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗

من سکه خریدم ۶۹۰۰ دو هفته پیش بعد طلا رسید ۶۲۰۰ آنقدر غصه خوردم که ضرر کردمولی الانم که شده ۷۶۰۰ باز ...

وای منم😓با اینکه میدونستم طلا قراره خیلی گرونتر از اینا بشه اون قیمتی که شما میگی برای ورود به بازار و نوسانگیرا مناسب بود وگرنه هیچکس تو طلا ضرر نمیکنه اونم برای طولانی مدت

چطور میخوای بخری؟تموم امید من وام بود که گفتن سال بعد افزایش نمیدن همون مقدار پارساله من قرار بود ام ...

تازه بعدشم باید هرچی کار میکنیم بدیم برای قسطاش،ای خدایا نجاتمون بده فقط

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند