2777
2789
عنوان

طلا ✨💍

700 بازدید | 36 پست

چه حس بدیه امروز 😔من خریدامو تو قیمت ۶۸۰۰ زدم و مقداری هم که پول اضافه داشتم تتر و...خریدم ولی واقعا میترسم از این وضع کارم شده فقط بررسی بازار طلا و دلار و ارز دیجیتال.قراره به کجا بریم...💔😭

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا هیچوقت ضرر نیست اصلا نترس

بابت ضررش نمیترسم بابت وضعیت و ایندمون میترسم

من ۶۸۰۰بود میخاستم بخرم گفتم ارزون ترمیشه صبح دیدی گرمی ۷ وخورده ایی سکته کردم همه طلاهای خودمو شهریور فروختم گرمی ۳۵۰۰ فقط مدل ماشینمونو عوض کنیم دلم واسه طلاهام تنگ شده

7میلیون 800

واااااای جدی میگی

همین دو سه شب پیش 6 و 800 بود یه تومن یعنی رفت روش؟؟؟؟وای خدا بدبخت شدیم 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

من ۶۸۰۰بود میخاستم بخرم گفتم ارزون ترمیشه صبح دیدی گرمی ۷ وخورده ایی سکته کردم همه طلاهای خودمو شهری ...

میگن قراره گرونتر بشه😭😭😭من خیلی طلا دارم و خیلی سود دارم میکنم ولی خیلی از اینده و وضع مملکتمون میترسم تورم ۱۰۰ درصدی؟اخه ما جوونا چه کنیم چطور ازدواج کنیم و به اینده امید داشته باشیم😭😭😭

واااااای جدی میگیهمین دو سه شب پیش 6 و 800 بود یه تومن یعنی رفت روش؟؟؟؟وای خدا بدبخت شدیم

اره والا به شدت داره میره بالا همچنان افزایش ادامه داره