2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری غیبتو ترک کنیم

405 بازدید | 39 پست

من اینجا خیلی باشما غیبت کردم ولی خب نگم هم می مونه رو دلم سنگینی میکنه بگم هم غیبت حساب میشع😬چجوری ترکش کنم

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

اصلا اخرین‌چیزی که بهش فکر میکنم‌ترک کردن غیبته

من‌ تنها سرگرمیم همینه😁😁

چقدرم کیف میده

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون چیزی مه برای خودت دوست داری رو برای بقیه دوست بدار و هر چیزی رو که برای خودت بد میدونی برای بقیه بد بدون 

اینطوری هیلی از رفتارا رو وقتی ادم رو خودش اعمال میکنه میبینه خوشس نمیاد انجام نمیده

اخه وقتی ناراحتم کرده نمیتونم بگم به منچه

درکت میکنم من اصلاً اهل غیبت نبودم یکی اذیتم کرده بود و من همیشه غیبتشو میکردم یهویی دیدم بی ارزش ترین ادم زندگیم شده کل زندگیم اون روز تصمیم گرفتم بگم به من چه اگه اون نبود غیبت کی و میکردم دیدم هیچکی به همین سادگی نزار اشغال زندگیت بشه مهم ترین فرد زندگیت 

غیبت جزگناهان کبیره ای هست که کمترین لذت روداره برعکس گناه کبیره ی شهوت 

ولی خودم نمیدونم چرااون یکی روترک کردم توی این یکی که هیچ لذتی نداره موندم

دعاکنیم برای هم وروی خودمون کارکنیم تغییرمیشه کردواقعا