2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری غیبتو ترک کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا از خود خدا بخواید کمکتون کنه و توی این مسیر حرکتتون بده

دوم هم هر وقت که خواستید حرفی بزنید، اصلا حرف عادی هم ، یه لحظه صبر کنید برای تماممممم حرف هاتون یک لحظه صبر کنید با خودتون بگید ایا من با زدن این حرف کار مفیدی کردم؟ این حرف به درد خودم یا دیگران میخوره؟ اینجوری کم کم ، ترک میشه ان‌شاءالله 

خب فکر کن*فقط فکر کن جسد داداشتو دارن از کفن درمیارن گوشتشو تکه تکه میکنن میخورن...بازم میخوای غیبت ...

وقتی فشار میاد بهت ناراحت و ناامیدت میکنن به این چیزا فکر نمیکنی فقط میخوای خودتو از نظر روانی تخلیه کنی هرچند من اصلا تایید نمیکنم و پشیمونم هستم

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

وقتی فشار میاد بهت ناراحت و ناامیدت میکنن به این چیزا فکر نمیکنی فقط میخوای خودتو از نظر روانی تخلیه ...

چرا فکر میکنی با چیزای دیگه تخلیه نمیشه.... 

مثلا برو اینستا بچرخ 

چجوری غیبت کردی؟

اگه ما ندونیم درباره چه شخصی دقیق حرف میزنی غیبت نیس

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
چرا فکر میکنی با چیزای دیگه تخلیه نمیشه.... مثلا برو اینستا بچرخ

اینستا واقعا تاثیرش مخربتره تا غیبت 😂 ولی دیگه بجای دردو دل حرفامو مینویسم اینجوری فقط خودم میدونم و خدای خودم 

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

روایت های درمورد غیبت کردن رو بخون. اینقدرررررر لحن روایات شدیده که انشاءالله تأثیر میذاره 

مثلا روایت داریم غیبت از زنا بدتره 

یه خانومی هم توی برنامه زندگی پس از زندگی غیبت بچه شو کرده بود داشت درمورد این که بعدا دیده داشته گوشت بچه شو می‌خورده اونم ببین