2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری غیبتو ترک کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 39 پست
چجوری غیبت کردی؟اگه ما ندونیم درباره چه شخصی دقیق حرف میزنی غیبت نیس

خودم که میدونم ازاونطرف چون نمیشناسیم همو احتمال اینکه طرفی که ازش غیبت شده تو تاپیک باشه زیاده درکل کار خوبی نیست به عذاب وجدانش نمی ارزه

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که میگید ما تنها تفریحمون غیبت کردنه و چرا ترک کنیم و ... این گناه کبیره رو کوچیک نشمرید. خدا روی آبروی بنده هاش اینقدرررررر حساسه که تصور نمی‌کنید. یه سرگرمی دیگه پیدا کنید آبروی آدما وسیله سرگرمی شما نیست

خودم که میدونم ازاونطرف چون نمیشناسیم همو احتمال اینکه طرفی که ازش غیبت شده تو تاپیک باشه زیاده درکل ...

خودت میشناسی ولی بدگویی حساب میشه و بهتره انجام ندی اما چون ما نمیشناسیم غیبت نیس

به هرجهت اگه خودت هم حالت بد میشه ترکش کن 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

سلام عزیزم امیدوارم خدا خودش کمکمون کنه هممون بتونیم ترک گناه کنیم 

یکی از راهکارایی که میشه غیبت رو کنار گذاشت اینه که اون لحظه که میخوای بد یکی رو بگی به این فکر کن که تمام داراییت پولی که تو حسابت داری همش میریزی به حساب اون شخص.

تو از طرف بدت میاد چجور راضی میشی کل داراییتو بدی بهش؟ 

یکم فکر کن این دنیا میتونی باز پولزو بدست بیاری ولی اون دنیا چجوری میخوای دوباره برا خودت عمل خوب جمع کنی دستت دیگه به هیچ جا بند نیست...

سلام عزیزم امیدوارم خدا خودش کمکمون کنه هممون بتونیم ترک گناه کنیم یکی از راهکارایی که میشه غیبت رو ...

برای همینه که میخوام ترکش کنم واقعا اذیت میشم درد نکفتنش یه جوره درد گفتنش هزار برابر بیشتره

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

برای همینه که میخوام ترکش کنم واقعا اذیت میشم درد نکفتنش یه جوره درد گفتنش هزار برابر بیشتره

با گفتنش شاید فقط برا چند دقیقه حالت خوب شه 

ولی اگه دقت کنی بدتر حالت بد میشه و اعصابتم میریزه به هم 

من که اینجوریم