2777
2789
عنوان

برای یه خانوم چه شغلی بهتره

162 بازدید | 15 پست

کودوم شغل برای یه خانوم مناسب تره.

تعداد رای : 14
نظرسنجی
شغلی با جایگاه اجتماعی بالا ولی درامد کم یا متوسط
5
35%
شغلی با جایگاه اجتماعی پایینتر ولی با درامد بالا
9
64%

همون شغلی که بهش علاقه داره

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جایگاه اجتماعی یعنی اینکه نگرانم بقیه دربارم چی میگن

که همچین چیزی تو زندگی نباید مهم باشه

مهم اینه که چقد باهاش پیشرفت میکنی و ازش رضایت داری

وقتی با درآمد بالا خودتو بروز کنی باز میشه همون جایگاه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من باشم دومی رو انتخاب می‌کنم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

به شخصه دومی رو ترجیح میدم

منم ـ

ولی خانوادم دوس دارن اولی بمونم و یه عمر منو برا اولی تربیت کردن .

معلم زبانم درامدم کمه .

الان شرکتا رو میبینم استخدام ویزیتور زده ماهی تا چهل میلیونم درامد دارن نمیخوام معلمی رو ول کنم میخوام جفتشو داشته باشم ولی خانوادم نمیذارن 

جایگاه اجتماعی یعنی اینکه نگرانم بقیه دربارم چی میگنکه همچین چیزی تو زندگی نباید مهم باشهمهم اینه که ...

دقیقا 

من مامانم اینجوریه هم خودش یه عمر با درامد کم  و هیچ حقی کار کرده که فقط بهش بگن معلمی شغل انبیاست انسان رو تربیت میکنه و هم میخواد من اینجوری بمونم

راستش هیچی مهم تر از پول نیست.

دقیقا 

اگه جفتش باشه که کی بدش میاد مثلا پزشک و دندونپزشک که مطب ماله خودشه .

ولی ادمایی که مجبوریم بین دو تا چیز یکیو انتخاب کنیم خب پول بیشتر دردمونو دوا میکنه تا تحسینه دیگران .

راستش هیچی مهم تر از پول نیست.

ما چون زیادی پولدار نبودیم این فکر رو میکنیم. من هم همین عقیده رو داشتم، ولی آدمایی رو دیدم با بهترین ماشین به خدا خونشون عینه قصر بود. ولی خوشحال و خوشبخت نبودن! دیگه غلط بکنم بگم پول به خدا پول فقط خوشبختی نمیاره من با چشم خودم دیدم. ولی پول لازمه، حالا خیلی زیادم نبود نبود

ما چون زیادی پولدار نبودیم این فکر رو میکنیم. من هم همین عقیده رو داشتم، ولی آدمایی رو دیدم با بهتری ...

منم دیدم ادمه پولداری که شوهرش بهش خیانت کرده یا مریضی لاعلاج گرفته و همیشه غمگین بوده ـ

ولی والا همین مریضی و خیانت واسه ما فقیرا هم هست 

ما که نه پوله زیاد داریم ، تجربه ی خیانت دیدنم داشتیم و حالا خودم چون ۲۳ سالمه سالمم ولی مادرم از ۵۰ سالگی مریض شد پس این مریضی و خیانته واسه همه هست .

چه بسا برا ما معمولیا بیشتر هست 

منم دیدم ادمه پولداری که شوهرش بهش خیانت کرده یا مریضی لاعلاج گرفته و همیشه غمگین بوده ـولی والا همی ...

خب اقلا ما یه پولی دستمون میاد یه زخمی رو دوا میکنیم. خوشحال میشیم. ولی اونا دیگه چی خوشحالشون میکنه؟شاید مسخره باشه ولی این نگرانی و دغدغه خودش ضربان زندگیه. به خدا زندگی اونا اصلا روح نداشت.