2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده حالم خرابه

2566 بازدید | 112 پست

ماهه عروسی کردم شوهرم خیانت کرده ۲ هفته اس فهمیدم پیاماشونو دیدم شوهرم تو عقد تو ۲ سال خیلی مرد خوبی بود خیلی عاشقم بود جونشو میداد برام هر چی میخاستم فراهم میکرد عروسی کردیم من باهاش سرد بودم بعدش کم کم خوب شدم اون خیلی سرد شد در حدی که میرفت میموند خونه مادرشوهرم بالا ۱ شب میومد خونه اصلا از صبح تا شب نیومد خونه بهم سر بزنه بیاد پیشم ۱ شب میومد ن حرف می‌زد ن محل میداد نه محبت هیچی میرفت رو مبل می‌خوابید ادامه پیدا کرد اینا من به دوستام میگفتم شوهر یه آدم دیگه شده بعد ازدواج دوسم نداره میگفتن یه مرد الکی عوض نمیشه شاید با کسی حرف میزنه میگفتم ن خیانت نمیکنه هیچوقت نگو فهمیدم داره با یه ج ن د ه  که مطلقه اس حرف میزنه حتی پیششم رفته از اول عروسی باهاشه که با من سرد بود الانم فهمیدم بهش گفتم حس میکنم دوباره حرف میزنه دوباره رفتاراشو گرفته دستش نمیتونه ولش کنه ۸ ماهه باهاشه پیشش رفته نمیتونه دیگه بزاره کنار اونو چیکار کنم ۲۰ سالمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی ببخشیش؟! 

میگن بخشش اینجوریه که فرد خطاکار خودش باید انقدر تلاش کنه که بخشیده بشه، و دیگه اشتباهش رو تکرار نکنه، همسرتون پشیمونه؟ 

تضمینی میده که دیگه تکرار نکنه؟! 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓