ماهه عروسی کردم شوهرم خیانت کرده ۲ هفته اس فهمیدم پیاماشونو دیدم شوهرم تو عقد تو ۲ سال خیلی مرد خوبی بود خیلی عاشقم بود جونشو میداد برام هر چی میخاستم فراهم میکرد عروسی کردیم من باهاش سرد بودم بعدش کم کم خوب شدم اون خیلی سرد شد در حدی که میرفت میموند خونه مادرشوهرم بالا ۱ شب میومد خونه اصلا از صبح تا شب نیومد خونه بهم سر بزنه بیاد پیشم ۱ شب میومد ن حرف میزد ن محل میداد نه محبت هیچی میرفت رو مبل میخوابید ادامه پیدا کرد اینا من به دوستام میگفتم شوهر یه آدم دیگه شده بعد ازدواج دوسم نداره میگفتن یه مرد الکی عوض نمیشه شاید با کسی حرف میزنه میگفتم ن خیانت نمیکنه هیچوقت نگو فهمیدم داره با یه ج ن د ه که مطلقه اس حرف میزنه حتی پیششم رفته از اول عروسی باهاشه که با من سرد بود الانم فهمیدم بهش گفتم حس میکنم دوباره حرف میزنه دوباره رفتاراشو گرفته دستش نمیتونه ولش کنه ۸ ماهه باهاشه پیشش رفته نمیتونه دیگه بزاره کنار اونو چیکار کنم ۲۰ سالمه
کاش یکم زن ها هم خیانت میکردن دلمون خنک میشدواقعا چقدر مردا بی لیاقتن
عزیزم اون با یه «زن» خیانت کرده به همسرش
نگران نباش انقدر زن خراب زیاد شده که از در و دیوار داره میریزه
-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍
اینمردها جدیدا با اینکه مقصرن جرات نداری باهاشون بحث کنی سریع بایکی میرن تورابطه بعدممیگن اون منو درک میکنه تو نمیکنی ..این زنای خرابم بدشون نمیاد یه پشتوانه داشته باشن واسه همین از همه لحاظ مرد،روبه طرف خودشون میکشن ..مرد جماعتم نمیدونن اون زنم نقش بازی میکنه باخودشون میگن زن خودمون کجا ،این کجا ..ازمن نصیحت تواین دوره زمانه اگه شوهرتون دوست دارین ،هرجور شده با اخلاق گند شوهرتون کنار بیاین چون پناه میبرن به یکی دیگه ..اونموقع بفهمین خیانتش هیچوقت فراموش نمیشه،،شوهرتون اخلاقش عوض میشه باهاتون سرد میشه مثل قبل پیام نمیده ،زنگ نمیزنه یا دست ودلباز نیست ،صددرصد یه جا دیگه ..
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
عزیزم اون با یه «زن» خیانت کرده به همسرش
نگران نباش انقدر زن خراب زیاد شده که از در و دیوار داره میریزه
-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍
دیوانه ای با اینمرد زندگی کنی دوتا مرد هیچوقت خوب نمیشن یکی معتاد یکی خانمباز خیانت کار به اون معتاد اعتباری هست با پیر کردن زنش و خار کردنش روزی برگرده اونم چون خودش خسته شده بخاطر نجات خودش ولی خیانتکار هرکز فردا تو حاملگی میره تو زایمان میره ول کن طلاق بگیر
خب اون مرد ها که خیانت میکنن با کی هستن؟؟ با زن ها دیگه پس هرچقدر مرد خیانتکار زیاده همونقدرم زن خیانت کار زیاده که با اینا دوست میشن دیگه ..مرد با مرد که خیانت نمیکنه!!!
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
چون هم زن خراب زیاد شده هم مرد خراب تو توی جامعه انگار نیستی و این گوشی ها باعث شده همه از زندگی بدر ...
اتفاقا توی جامعه هستم
و میگم مرده شور مرد/زنی رو ببرن که بی توجهی همسرش رو دلیلی بر خیانتش میبینه
خیانت هیچ توجیهی نداره
بی توجهه؟برو مشاور
درست بشو نیست؟جدا شو. طلاق بگیر.
ولی خیانت نکن!
بخدا قسم این مدل مردا جونتم بهشون بدی خیانت میکنن چون ذات ندارن همش چرتع محبت نکردی و اینا
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد