2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بله بپرسید

مرسی گلم

راستش صاحب مغازه شوهرم مجبورش کرده مغازه رو تخلیه کنه  و حتی کار ب تهدید هم کشیده شده، ولی ما تا ماه مرداد قرارداد داریم باهاش، بنظرتون میتونیم از طریق قانونی جلوش رو بگیریم و بمونیم تا موعد قراردادمون؟

اینم بگم ک شوهرم برگه قولنامه رو گم کرده

مرسی گلمراستش صاحب مغازه شوهرم مجبورش کرده مغازه رو تخلیه کنه و حتی کار ب تهدید هم کشیده شده، ولی م ...

وقتی قرارداد دارید و حق فسخی هم برای موجر در نظر گرفته نشده ، نمیتونه کاری کنه 

بله میتونید از طریق قانونی اقدام کنید 

وقتی قرارداد دارید و حق فسخی هم برای موجر در نظر گرفته نشده ، نمیتونه کاری کنه بله میتونید از طریق ق ...

با شرایطی ک قولنامه رو نداریم میشه باز کاری کرد؟

الان چند روزه ک صاحب ملک، در مغازه رو قفل زده

وقتی قرارداد دارید و حق فسخی هم برای موجر در نظر گرفته نشده ، نمیتونه کاری کنه بله میتونید از طریق ق ...

سلام وقتتون به خیر من دانشجوی حقوق هستم اگر میشه درخواست دوستی خدمتتون ارسال کنم چند تا سوال ازتون بپرسم🙏🏻

با شرایطی ک قولنامه رو نداریم میشه باز کاری کرد؟الان چند روزه ک صاحب ملک، در مغازه رو قفل زده

گم شدن قولنامه تاثیری نمیذاره 

شما باید از طریق قانونی اقدام کنید

بلاخره موجر که قولنامه رو داره 

و باید مستاجر بودن تون رو ثابت کنید ( حالا از طریق دیگه غیر از قولنامه )