ازدست شوهرم نمیدونم چیکار کنم ده سال بامادرش تو یه ساختمون بودیم والان ۴ ماهه جداشدیم الان هرروز خونه مادرش میره شبها دیر میاد وهرچی باااش حرف میزنم فایده نداره خسته شدم کلا عوض شده و انگار میخوادسربه سر من بزاره بی احترامی میکنه و خیلی چیزا شما باشید چیکار میکنید اخه مگه من چقدرعمرمیکنم این درسته خداپدرومادرشو لعنت کنه مادرش هرردز زنگ میزنه بیا اینجا و عذاب وجدان به پسرش میده اخه منم یه تحملی دارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فایده نداره تو از استقلالی که به دست اوردی لذت ببر به روی خودتم نیار به خودت و بچه هات برس ولش کن لی ...
اصلا تاپاشو میزاره خونه مادرش میگه اینکارو کن اونکارو نکردی فقط دستور بهش میدن این حمالم خوشحال که اره منو ادم حساب میکنن ولی تا من میگم فلان کارو کن میگه غرمیزنی
روزجمعه زنگ زده میگه نمیای یه سربزنی حالا شوهرم رفته بود خانم تشریف نداشتن دیگه گفت من اومدم نبودی دیگه نمیتونم بیام هی میگفت بیا و بعدش گفت من میترسم الهی خیر نبینه من نمیگم سر نزنه ولی هرروز چه خبره خوب زنش نمیدادی این تحفه رو و منو بدبخت نمیکردین