2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 84 پست
هرچی بحث کنی که نرو و فلان هیچ فایده ای نداره بدترم میشه خیالت راحتبرعکس یجوری رفتار کن انگار برات م ...

اخه مثلا اگه بلندشم برم بیرون میاد دعوا میکنه چرارفتی چرافلان کردی اصلا انگار میخواد کاری کنه من یه طرفی برم تاخودشم بره هرکاری میخواد بکنه

گناه من سادگی بود .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهر نباید کنی یا خودتو نارحت بگیریبرعکس انگار خیلیم خوشحالی و سرت جای دیگه گرمهبذا بترسه که تو حواست ...

اصلا براش مهم نیست چون خودش بچه ننه هست ودلش میخواد تو رکاب مادروخواهراش باشه

گناه من سادگی بود .
منم همینجوری ده ساله اسیرم روزگارمو سیاه کردن.جدا زندگی میکنیم اما چی بگم آب خوش نمیزارن از گلوم پای ...

باخونوادت رفت وامد نداری

کارنمیکنه چطوری زندگی رو میگذرونی خیلی سخته

گناه من سادگی بود .
وقتی تو اون خونه بودیم اصلا نمیرفت بشینه درحد دودقیقه میرفت و میومد ولی الان میره میشینه یه ساعت انک ...

بذار بره اصلا ده ساعت بمونه تو واکنش نشون نده.

چون لجبازی میکنه. اصلا اهمیت نده.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
ب مر وپاش نپیچ،درست میشهآدما تغییر میکنن،ولی به مرور زمان،شما که اینهمه صبوری کردی،اینم روش،بخاطر زن ...

بچه ندارم و فکرکنم همین باعث شده هرکارمیخواد میکنه

گناه من سادگی بود .
بچه ندارم خودمو سرگرم میکنم ولی میگم چراانقدر گول میخوره بجای اینکه به مادرش بگه من زندگی دارم اخه ه ...

این رفتار همسرت تا حدی طبیعیه

مردا اولش ک از خانوادشون جدا بشن همچین رفتاری رو دارن

کم کم درست میشه

مثلا همین بچه نداشتن باعث میشه بیشتر ب همسرت وابسته باشی و ریز بین تر و حساس تر میشی نسبت ب کاراش و رفتاراش

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

فایده نداره تو از استقلالی که به دست اوردی لذت ببر به روی خودتم نیار به خودت و بچه هات برس ولش کن لی ...

اصلا تاپاشو میزاره خونه مادرش میگه اینکارو کن اونکارو نکردی فقط دستور بهش میدن این حمالم خوشحال که اره منو ادم حساب میکنن ولی تا من میگم فلان کارو کن میگه غرمیزنی

گناه من سادگی بود .
این رفتار همسرت تا حدی طبیعیهمردا اولش ک از خانوادشون جدا بشن همچین رفتاری رو دارنکم کم درست میشه مث ...

متاسفانه بچه دارنمیشم باردار میشم سقط میشن کلی ازمایش دادم میگن ایمنی بدنت پایینه

گناه من سادگی بود .
اصلا تاپاشو میزاره خونه مادرش میگه اینکارو کن اونکارو نکردی فقط دستور بهش میدن این حمالم خوشحال که ا ...

ببین دهدساله زن و شوهرین این دیگه همینه عوضم نمیشه بیخود خودت و عذاب نده به زندگیت برس و ولش کن باز خوبه راخت شدی از شرشون

عزیزم مقصر مادره ولی چاره نداری

روزجمعه زنگ زده میگه نمیای یه سربزنی حالا شوهرم رفته بود خانم تشریف نداشتن دیگه گفت من اومدم نبودی دیگه نمیتونم بیام هی میگفت بیا و بعدش گفت من میترسم الهی خیر نبینه من نمیگم سر نزنه ولی هرروز چه خبره خوب زنش نمیدادی این تحفه رو و منو بدبخت نمیکردین

گناه من سادگی بود .
روزجمعه زنگ زده میگه نمیای یه سربزنی حالا شوهرم رفته بود خانم تشریف نداشتن دیگه گفت من اومدم نبودی د ...

عزیزم منم با خواهر مجردش این مورد رو دارم

بعد ۲۰ سال زندگی به این نتیجه رسیدم رها کنم

چون بیخود خودم خسته کردم

نه اون عوض میشه نه خانواده اش

هر چی هم حساسیت نشون بدی بدتر میکنن