2777
2789
عنوان

ازدواج

104 بازدید | 4 پست

سلام وقت بخیر ، من چند سالی نشون شده پسر خالم بودم خانواده دو طرف هم در جریان بودن خودت پسر خالم هم میدونست ، یکی دو سال اول ما هیچ ارتباطی باهم نداشتیم ، تا اینکه یه روز پسر خالم خودش پیام داد بهم و ... چند باری هم گفتم کارمون درست نیست از پدرم اجازه بگیر بعد ، خلاصه چند سال با اینکه نشون بودیم مخفیانه در ارتباط بودیم اما توی این چند سال پسر خالم خیلی کم نیومد خونمون ، حالا بخاطر به سری مسائل خانوادگی پدر راضی به این وصلت نیست ، خودمم باهاش کات کردم چون دیگه صلاح نمیدیدم بیشتر ادامه بدم ، بخاطر وضع پیش اومده وقتی بهش گفتم که دیگه ادامه ندیم گفت هر طور صلاح هست من مشکلی ندارم و... اخراشم منو به فامیلی خودم گفت مثه یه غریبه ، خیلی وقته بهم پیام نمیدیم الان تو اینستا یه مدت هست منو بلاک میکنه از بلاکی در میاره ،من هیچ جوره نتونستم از فکرش بیام بیرون البته که هنوز بابام نگفته بهشون که راضی نیست ولی با وضع پیش اومده خودشون حتما میدونن ، من یه روزایی اصلا برام نیست یه روزایی ایقد دلم تنگ میشه براش ، برای آرزو و رویای که قرار بود باهم بسازیم چیکار کنم 🥲

وقتی انقدر راحت تورو کنار گذاشته پس تورو نمیخود از فکرش دربیا صرفا فقط یه بحث کپچیک بوده توی بچگیتون ...

خودمم از اینکه خیلی راحت قبول کرد ناراحتم دوسش داشتم بگه بمون درستش میکنیم باهم خیلی دلخورمم ازش ، از طرفی بحث جدی بود حتی من از شروط هام این بود که خونه داشته باشه ،خونه هم گرفت برای عقد و عروسی همه چیی برنامه ریخته بودیم چه دوتامون چه باخواهراش ، چیزی نبود که حرف الکی باشه ،الان من نمیدونم دلیل رفتارش چیه هی بلاک میکنه و در میاره خیلی اذیت میشم دلم میخواد فراموشش کنم نمیتونم 🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودمم از اینکه خیلی راحت قبول کرد ناراحتم دوسش داشتم بگه بمون درستش میکنیم باهم خیلی دلخورمم ازش ، ا ...

میفهمم عزیزم ولی تا وقتی که اون اقدام نکنه همه ی اینا بی ارزش هستن، اگه بخوادت واست همه کار میکنه

توام اگه قصد فراموش کردنشو داری این مسئله نشون بودنتون رو جزئی از تحربه هات بدون نه بیشتر

به زندگی خودت برس و درس بخون