2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداهمیشه صدای بنده هاشومیشنوه ولی صبرخدازیاد 

صبرکن خودش برات درستش میکنه 

اون بهترازخودت صلاحتومیدونه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خداهمیشه صدای بنده هاشومیشنوه ولی صبرخدازیاد صبرکن خودش برات درستش میکنه اون بهترازخودت صلاحتومیدونه

چمیدونم

بحث ابرو وسطه

بخدا انقد التماسش کردم

انگار اصلا وجود ندارم

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
بعد احساس بی صاحب بودن نمیکنی

نه دیگه بد ترین اتفاقا برام افتاد دیگه برام مهم نیست بی تفاوت بی تفاوت گاهی با دست و پا زدن فقط خودمون خسته می کنیم هر چه پیش آید خوش اید

🥰🥰

چمیدونمبحث ابرو وسطهبخدا انقد التماسش کردمانگار اصلا وجود ندارم

توکل کن به خودش .اگه ازته دل بهش ایمان داشته باشی خیلی زودمشکلتوحل میکنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خیلی التماسش کردم

بخدا دیگه‌نمیدونم ب چ‌زبونی دعاش کنم

دیشب موقع خواب بهش گفتم خدایی ک انقد التماسش کنم نمخام

خدا تنها کسیه که هر فوشو هر ناسزایی  بهش بکنی شاکی نمیشه

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،