2777
2789
خیلی التماسش کردمبخدا دیگه‌نمیدونم ب چ‌زبونی دعاش کنم

صبرکن .نذرنمک انجام دادی ؟ میگن خیلی خوبه .۵تاکیسه نمک بایدبگیری وپخشش کنی بین مردم

انشاءالله که خیلی زودمشکلت حل بشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
صبرکن .نذرنمک انجام دادی ؟ میگن خیلی خوبه .۵تاکیسه نمک بایدبگیری وپخشش کنی بین مردمانشاءالله که خیلی ...

ب چ نیتی پخش کنم

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو فکر کن یه مادری و بچت دیابت پنهان داره و یه شکلات داره ، ازش میگیری و قایم میکنی و هرچی التماس میکنه نمیدی ، میگی نه عزیزم برات خوب نیس، میره به خاله و عموش میگه اونها بهت میگن بهش بده گناه داره باز میگی نه والا من دوستش دارم دلم نمیخواد حالش بدتر بشه ، بچه که ببینه از همه ناامید بشه میاد پیشت گریه میکنه و فوش میده و میگه تو سنگدلی تو انصاف نداری، من حتی ب خاله هم گفتم بهت بگه ولی انگار نه انگار و .....ولی ایا توواقعا سنگدلی؟ تو بی انصافی؟  حتی خواهرتم بهت گفت ولی حرفت و منطقت سلامتی جگر گوشته ...

خدا هم همینه ، بسپار به خودش، یکی دوبار ، سه بار بگو نداد توکل کن ....یا ازش بخواه ی چی بهتر بهت بده ...اون بچه هم میتونه ب تو مادر بگه حالا ک شکلات ندادی انجیر خشک بده، توت بده، کشمش بده و .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بعد احساس بی صاحب بودن نمیکنی

به جز خدا کی رو داریم؟؟؟؟؟؟؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ب چ نیتی پخش کنم

حاجت روایی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤