2777
2789
عنوان

نامزدم‌میگه باید میومدی کمکمون اسباب کشی❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 74 پست
واقعا حتی عیادت هم نیومدن؟؟😑شت

نه والا نیومدن

نامزدم خودش یه تعارف خشک وخالی کرد همون شب عمل مامانم گفت بیام پیشت گفتم نه مشکلی نیست دیگه هیچی نگفتن

یه جوری فاصله گرفتن انگار غریبه ایم منم واسم مهم نیست مثل خودشون رفتارمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا نیومدننامزدم خودش یه تعارف خشک وخالی کرد همون شب عمل مامانم گفت بیام پیشت گفتم نه مشکلی نیست ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14277436

قشنگم‌ میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🫠

"عرب" اصالت منه❤️

حق با توعه با هر کی مث خودش ..‌ ولی چون عیادت پدر و مادرت نیومدن بنظرم این وصلت جای تعلل داره بیشتر ...

خودمم شک به دلم افتاده بدجوووور

میگم‌بیابریم پیش مشاور میگه مامشکلی نداریم مشکلی هم باشه خودمون حلش میکنیم

خودمم یه بار تنهارفتم مشاور گفت همین که باهات نمیاد اینجا یعنی باید ازش جداشی ویه مشکلی هست

وضعیت مالیش خیلیییی افتضاحه میترسه بریم بیرون خرج زیاد شهیکی از دلایلش هم اینه

وقتی تا این حد وضعیت مالیش ضعیفه چطوری میخواین خونه. زندگی تشکیل بدید، والا نمیشه با یک حرف و رفتار قضاوت کرد ولی نامزدت واقعا نمیتونست تو این یک ماه ببینتت 

همون دیگهتوهیچ مشکلی کنارم نبودن مامانم یکماه رو تخت افتاده بود نیومدن بعد من برم اونجا چیکار؟

همون موقع بائو تکلیفشون روشن میکردی. وقتی الان که نامزدی احترام نمیذارن دیگه بعدش هیچی احتمالا بی احترامی هم میکنن

آخه تو دوران نامزدی حتی شده نمایشی احترام میذارن بهم دیگه

وقتی نامزدت در قبال خانوادت وظیفشو بجا نیاورده حق نداره بهت بگه باید میومدی کمکاصلا با این شرایط توه ...

دقبلا همینطوره

چه پرو توقع داشته اتاقشون بره جمع کنه این از اوناس که فردا هم توقف داره دختره بشوره به سابه این بریزیه بپاشه اون جمع کنه کارهای پسره هم دختره بکنه. از اینا که شلوار درمیان هشت انگلیسی رو زمین میرن باید بری جمع کنی

اولش خواستم بگم اره بهتر بود میرفتیولی اخرشو‌ دیدم فهمیدم خوب کردی نرفتی

تازه خیلی چیزاشو نگفتم

مثلا پدرشوهرمادرشوهرم تاحالا واسم کادو تولد نگرفتن نامزدم تولد گرفت واسم کادوهم واسم گرفت اونا نیومدن درصورتی که من قبلش واسه دوتاشون کادو گرفتم واسه افتتاح مغازه شون گل بردم خونه شون رفتم با شیرینی و شکلات رفتم بعد خانوم بهش دوتا کش مو داد! این همه دیدم ولی سکوت کردم‌گفتم ولش کن فاصله مو باهاشون حفظ میکنم حواسم به زندگی دونفرمون باشه ولی دیگه دارن شورشو درمیارن

حق با تو عه زیاد بهش رو بدی سوارت میشه بعدم این الان حرف زدنش ابنجوره بعد ازواج خیلی بد میشه

دقبلا کلا مردا قبل ازدواج و عروسی هرچی هستند بعدش دوبرابر میشه اون اخلاق یا صفت

وضعیت مالیش خیلیییی افتضاحه میترسه بریم بیرون خرج زیاد شهیکی از دلایلش هم اینه

با آدم خسیس به مشکل میخوری بابا

تو دوران نامزدی بیرون میرن تفریح میکنن رستوران میزن بعد ازدواج خودبخود کم میشه اگه از الان نکنه وای به حال بعدش

بهترین جواب رو دادی افرین بهت 

تا آخر همینجوری برو جلو دمت گرم واقعا

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚