2777
2789
عنوان

نامزدم‌میگه باید میومدی کمکمون اسباب کشی❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 74 پست
حق با شما بوده.بعدم هر چقدر هم اسباب کشی طول بکشه باید با تو هم قرار بزاره، یعنی روزی دو ساعت هم وقت ...

بهوونه ست،چون جیبش خیلی خالیه میترسه بریم بیرون خرج زیاد شه

۴ماهه عقد کردیم دوساله باهمیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخای زندگی کنی ، زندگی میدون جنگ نیست ، باید با احترام گذاشتن به خانواده همسرت باعث بشی اونم به خانوادت احترام بزاره ، تو این قضیه هم خب تو اول شروع کننده خوبی باش ، تو میرفتی اسباب کشی ، شک نکن دفع دیگه اونم ترغیب میشد تو کاراتون کمک کنه

نه والا نیومدننامزدم خودش یه تعارف خشک وخالی کرد همون شب عمل مامانم گفت بیام پیشت گفتم نه مشکلی نیست ...

عقد هستید؟

جای تعجب داره خانوادش نیومدن عیادت

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

کار درستی کردی نرفتی

مردا چقدرگستاخ وپررون

اینی هم که نمیادببینتت، یعنی داره انتقام میگیره

من بعد اصلا محلش نده

اصلا

حتی بهش زنگ هم نزن تا خودش بزنه

بفهمه دنیا اونطوری هم که اونا میخوان نمیچرخه

کلفت میخواست چرااومد خواستگاری؟ 

خب میرفت شرکت خدماتی

مبادا به خانواده شوهر رو بدی

از الان حد وحدودا رو حفظ کن وگرنه سوارت میشن

وگرنه فردا روزی مثل اون کاربر بهت میگه برو برای  حمام وتوالت بشور

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

چقدر پرو !!کلا سر بحث رو با هر زن ایرانی باز میکنیداره از بچه ننه بودن شوهره میناله بیچارهنمیدونم مر ...

برام هیییییچچچچچکاری نکردن حتی کادو تولد بهشون دادم کادوی خونه بهشون دادم یه شاخه گل واسه تولدم بهم ندادم

ببین تازه بین مردای ایرانی این خوبه ست این مثلا بچه ننه نبود ومن دلم خوش بود بهش

تازه خیلی چیزاشو نگفتممثلا پدرشوهرمادرشوهرم تاحالا واسم کادو تولد نگرفتن نامزدم تولد گرفت واسم کادوه ...

رفتارشون اصلا خوب نبوده

نمیشه بگی با خانواده همسر فاصلمو حفظ میکنم اصلا مگه دایی و خاله و رفیقن 

خودمم شک به دلم افتاده بدجوووورمیگم‌بیابریم پیش مشاور میگه مامشکلی نداریم مشکلی هم باشه خودمون حلش م ...

دقیقا شاید مدرسه روانشناس مشکلشون پیدا کنه

این آدم اصلا منطقی نیست سختت میشه بعدا

اگه میخای زندگی کنی ، زندگی میدون جنگ نیست ، باید با احترام گذاشتن به خانواده همسرت باعث بشی اونم به ...

نه اصلا چون اون ها نکردن کمک اینا نرفتن یه عیادت ساده نرفتن

اگه این انجام بده خیلی بد میشه جور دیگه روش حساب میکنن