2777
2789
عنوان

نامزدم‌میگه باید میومدی کمکمون اسباب کشی❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 74 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی نامزدت در قبال خانوادت وظیفشو بجا نیاورده حق نداره بهت بگه باید میومدی کمک

اصلا با این شرایط توهین به تو خانوادته.

کوتاه نیا وگرنه تا آخر عمر احترامی به خانوادت نمیزاره اما در عوض وظیفه تو میدونه که همیشه دست به سینه باشی برای خانوادش.

صد در صد داره سو استفاده میکنه

چقدر پرو !!

کلا سر بحث رو با هر زن ایرانی باز میکنی

داره از بچه ننه بودن شوهره میناله بیچاره

نمیدونم مردای ایرانی چرا اینشکلین!!

یعنی واقعا هر کی باشه میگم سمت ازدواج با پسر ایرانی نره

شما وظیفه ایی نداری

هنوز ۲ ماهه نامزد نکردی بری خونه ملت رو جمع کنی که!!

خصوصا وقتی میگی برات کار خاصی هم نکردن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کار درستی کردی چرا بعضی مردا اینقدر توقع دارن؟؟؟ اصلا وظیفه شما نیست شما صرفا با اون آقا قراره زندگی کنید و مسئول زندگی خودتی نهایتا تازه کار کردن وظیفه زن نیست چه شرعی چه قانونا

بنظرم همین که فاصله رو حفظ کنی از همه چیز مهمتره

و مادرشوهر من یه حرفی میزنه همیشه میگه هرچیزی عوض داره

وقتی اونا نیومد وقتایی که خودت گفتی پس لزومی نداره شما برید

به همسرت بگو وقتی اونا نمیان برای ما اون وقتا یعنی که دوست ندارن کسی هم بره اون تایما سراغشون

حق با توعه با هر کی مث خودش ..‌ ولی چون عیادت پدر و مادرت نیومدن بنظرم این وصلت جای تعلل داره بیشتر ...

من با این نظر موافقم

دخترا هر اتفاقی رو سرسری رد نکنید هراتفاقی نشون دهنده فرهنگ و طرز بخورر های آینده هست با دقت نگاه کنید

خوب گفتی زنگ نزن پیامم نده تا خودش بیاد جلومطمئنی بهانه نکرده؟ یکماهه یکبار که میتونست ببینت

وضعیت مالیش خیلیییی افتضاحه میترسه بریم بیرون خرج زیاد شه

یکی از دلایلش هم اینه

کار درستی کردی چرا بعضی مردا اینقدر توقع دارن؟؟؟ اصلا وظیفه شما نیست شما صرفا با اون آقا قراره زندگی ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14277436

قشنگم‌ میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🫠

"عرب" اصالت منه❤️

همون دیگهتوهیچ مشکلی کنارم نبودن مامانم یکماه رو تخت افتاده بود نیومدن بعد من برم اونجا چیکار؟

اصلا اهمیت نده هرکاری کرد توام مث خودش شو گلایه کرد بگو کارای خودتو دارم میکنم اگر فکر میکنی درست نیست چرا خودت اینکارو میکنی؟نمیتونه چیزی بگه چون حق با توئه