2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

377 بازدید | 19 پست

سلام کسی هس که عروس خاله باشه وبچه دوم داشته باشه ؟من یه بچه دارم وازبعدی میترسم که مشکل داربشه، آخه خیلی هارو دیدم که دخترخاله وپسرخاله بودن وبچه دوم به بعد مشکل داشته

بله من دیدم۰ زیرنظردکتر باش

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما دختر عمو پسر عموییم

پسرم خداروشکر سالمه🙏🙏

سر دخترم خیلی اذیتم کردن چون ان تیش1,9بود!!

بعد که رفتم سونو پیش شاکری گفت بچه ات سالمه خداروشکر🙏🙏

الانم دیگه منتظرم بیاد بغلم😘😘

البته پدرو مادرمم دختر عمو پسرعمو بودن هر چهارتا بچه شکر خدا سالمیم

پدرشوهر و مادرشوهرمم پسر دایی دخترعمه ان چهارتا بچه سالمن

البته بنظر من از نظر عقلی فقط شوهرم سالم و کامله😆😆

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

برو زیر نظر دکتر

دخترخاله ی من با پسرخالم ازدواج کردن دوتا پسر شیربه شیر سالم دارن ماشاالله

خودمم ازدواجم فامیلیه فعلا یک پسر سالم دارم قبل ازدواج آزمایش ژنتیک دادیم و حاملگی هم خیلی هزینه کردیم بزای سونو و دکتر حاذق

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘

ما تو اقوام داریم و مشکلی ندارن خدا روشکر. برای اینکه خاطرت جمع بشه میتونی ی مشاوره ژنتیک قبل از بارداری بری. عزیزم بیماریهای ژنتیکی ارتباط نزدیکی با سابقه خانوادگی داره... شما تشریف ببرید مشاوره ازتون سوال میکنن که آیا این مدل بیماریها در خانواده بوده یا نه و با توجه به سابقه بهتون مشاوره میدن.اگر تهران هستی، آزمایشگاه نیلو مشاور ژنتیک داره، وقت قبلی بگیر و مراجعه کن