2777
2789

یه چیزی که اهمیت نداره زیادی توجه میکنی

به چیزی که مهمه توجهی نداری

تمرکزت پایینه ، نمیتونی یک پروژه طولانی رو دنبال کنی

سخت برنامه ریزی میکنی سخت تر میتونی بهش عمل کنی. خیلی کارهای نصفه نیمه داری و تموم کردن کار ها برات دشواره.

از بچگی توجه ات به اطراف کم بوده و به اصطلاح نقض توجه داشتی.

بیش فعالی درمان نشده که به بزرگسالی راه یافته ..

کسی هست این علائم رو داشته باشه؟

این بیش فعالیه یعنی؟

من خیلی عادت دارم کارامو پشت گوش بندازم و به اصطلاح اهمال کار و دقیقه نودی ام

دقتمم کمه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بیش فعالیه یعنی؟من خیلی عادت دارم کارامو پشت گوش بندازم و به اصطلاح اهمال کار و دقیقه نودی امدقت ...

ااگه از بچگی اینطور بودی ممکنه باشه. همش میگم چرا خانوادم متوجه نشدن زود تر درمان کنن به اینجای زندگی نرسم

کاش مامانها بیان تاپیکهای شما ها رو بخونن که اینقدر از من مادر ایراد میگیرن که دنبال درمان بیش فعالی پسرم هستم و انگار دشمنش هستم که دارو مصرف میکنه ...

میگن بزرگ بشه خوب میشه و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ااگه از بچگی اینطور بودی ممکنه باشه. همش میگم چرا خانوادم متوجه نشدن زود تر درمان کنن به اینجای زندگ ...

منم از بچگی همینطور بودم 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
کاش مامانها بیان تاپیکهای شما ها رو بخونن که اینقدر از من مادر ایراد میگیرن که دنبال درمان بیش فعالی ...

البته من با درمان دارویی مخالفم ولی کلا خانواده من هیچ کاری نکردن تازه انگ زدن تو فلانی تو فلانی. 

بچه هامن الان نقص توجه دارن.

جالبه هم پدرم هم مادرم هم نقص توجه داشتن و دارن

البته من با درمان دارویی مخالفم ولی کلا خانواده من هیچ کاری نکردن تازه انگ زدن تو فلانی تو فلانی. بچ ...

من سه سال پسرم رو روانشناس کودک بردم بازی درمانی رفتاردرمانی نشد متاسفانه و شرایطتش بدتر شد الان حدود شش ماهه دارو درمانی میشه و خیلی بهتر شده 

وحشتناک هیجان زده میشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ااگه از بچگی اینطور بودی ممکنه باشه. همش میگم چرا خانوادم متوجه نشدن زود تر درمان کنن به اینجای زندگ ...

نه حس میکنم توی دوره نوجوانیم خیلیی شدیدتر شده

یعنی یه جورایی شده یه مکانیسم دفاعی برای مقابله با استرس 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

من سه سال پسرم رو روانشناس کودک بردم بازی درمانی رفتاردرمانی نشد متاسفانه و شرایطتش بدتر شد الان حدو ...

ببچه هامن نقص توجه دارن 

من داروی اتنتالین، شربت امگا۳ سانستول و بازی درمانی  رو شروع کردم نتیجه عالی بود

بله پرش مغز هست برای فرار از استرس

هوف

کم گرفتاری داشتم فهمیدم بیش فعالی هم دارم:-(