2777
2789
عنوان

از عید متنفرم

441 بازدید | 45 پست

سه سال اقدامم وقتی عید میشه حالم بد میشه .اینکه همه ازم بپرسن حامله نشدی انشالله میشی یا برات دعا کردم .مخصوصا اینکه جاریم تازه بچش بدنیا اومده دوست ندارم اصلا ببینمش 

تقصیر خودته 

ی جوری وانمود کن انگار بچه نمیخوای 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباهت اینجاس به همه گفتی بچه میخوام

تا باردار نشدید

به همه بگو، فعلا برای خودم وقت گذاشتم، فعلا نمیتونم! 

بعدشم

امیدوارم پاییز نی نی ت به دنیا بیاد؛) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

ضعف نشون نده ک دیگران بخوان اینجوری بگن هر کس گفت محکم جوابش بده در ضمن هم دنبال درمان باش ب اقدام طبیعی اکتفا نکن  پیش جاریتم میری کاملا عادی باش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شوهرم همه جا گفت .اون به مادر گفت چند ماه اقدامیم نمیشه

شوهرتو ادب کنن

ببین کلاس اینا ثبت نام کن، وقتتو پر کن

ساز بخر، یا نقاشی یا چرم دوزی

بچه م خودش میاد دیگه 

سینچ نکن روش، شلوغ کن خودتو

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

چه بخایم چه نخایم ، خیلی از آدم ها توی خصوصی ترین مسائل اظهار نظر می کنن، چاره ای نیست ، نمیشه باهاشون بحث کرد ، چون خودمون اذیت میشیم و اونا تغییری نمی کنن

پس بی توجه باشید

یک بار عمه ی همسرم بهم گفتن ایشاله سال دیگه این موقع یه نی نی خوشگل توی بغلت باشه،

من تشکر کردم 

حدود نیم ساعت بعد اومد پیشم و ازم عذرخاهی کرد،گفتم عذرخاهی بابت چی؟گفت نباید اینو میگفتم ببخشید عزیزم، (یه جورایی متوجه شده بود که شاید اینطور گفتن ها کسی رو ناراحت کنه) در صورتی که من واقعن به دل نگرفته بودم 

منم توی جواب گفتم  مگه کسی از دعای خیر کس دیگه ناراحت میشه ؟ ناراحت نشدم ممنونم ازتون

لطفن شما هم بی توجه باشید عزیز من

به ترین ها نصیب شما دوست

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
۳ سال میرم دکتر ولی چه فایده

Ivf نکردی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

والا اطرافم اونایی که سالهاست ازدواج کردن و بچه‌ ندارن چنان با نفرت از بچه میگن که همه غلاف می‌کنن. کسی جرأت نداره جلوشون اسم بچه بیاره. 

شما هم خودتو بزن به اون راه

ضمن اینکه برای بچه‌دار شدن چیکار کردی؟ جاریم هرکاری کرد باردار نشد. درنهایت ivf کرد. از ivf یه دختر و یه پسر داره. بدون ivf هم الان بارداره بچه سومشو.

شوهرتو ادب کننببین کلاس اینا ثبت نام کن، وقتتو پر کنساز بخر، یا نقاشی یا چرم دوزیبچه م خودش میاد دیگ ...

میرم دکتر ۳ ساله بهم میگه تو ناباروی بی علت داری مگه میشه ی علتی داره که تو این ۳ سال اصلا باردار نشدم

۳ سال میرم دکتر ولی چه فایده

عزیزم حس و حالت را تمومش را درک میکنم ولی تموم این ماجراها تموم میشه و تو بزرگتر میشی، پس سعی کن هرچه زودتر قوی بشی قبل از اینکه روحت داغون و دلت پراز کینه و نفرت بشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....