2777
2789
عنوان

از عید متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 45 پست
میرم دکتر ۳ ساله بهم میگه تو ناباروی بی علت داری مگه میشه ی علتی داره که تو این ۳ سال اصلا باردار نش ...

عزیزم یه دکتر خیلیی خوب پیدا کن

بعدشم

خدا قدرتمند تر از دکترهاس، از خدا بخواه

فعلا خیری توش هست، مطمئن باش

بالاخره میاد بغلت، صبور باش

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
میرم دکتر ۳ ساله بهم میگه تو ناباروی بی علت داری مگه میشه ی علتی داره که تو این ۳ سال اصلا باردار نش ...

ازمایش ایمنی و انعقادی دادی؟  

عکس رنگی و هیستروسکوپی شدی؟ 

رابطتتون منظمه  ؟ دست کم باید هفته ۳بار باشه هست؟ 

طب سنتی رفتی؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازمایش ایمنی و انعقادی دادی؟ عکس رنگی و هیستروسکوپی شدی؟ رابطتتون منظمه ؟ دست کم باید هفته ۳بار با ...

آره مشکلی نداشتم .عکس رنگی هم ۷ ماه پیش رفتم اونم. دکتر گفت باز لوله هات .آره رابطمون منظمه .ن طب سنتی نرفتم تاحالا ولی خودم گرمی اینا میخورم

آره مشکلی نداشتم .عکس رنگی هم ۷ ماه پیش رفتم اونم. دکتر گفت باز لوله هات .آره رابطمون منظمه .ن طب سن ...

گرمی خوردن همیشه خوب نیس بخصوص اگه ظبع بدن خودت گرم باشه حتما ی طب سنتی هم برو .ولی ب همسرت مدام روزی یه استکان عرق کاسنی بده .

مورفولوژی و تحرک اسپرم همسرت چنده؟ 

اره خودمم هم دلمه برم طب سنتی .تحرک ۷۰ موفولوژی ۲.

خب پس چرا منتظری طبیعی بارداربشی، تا اخر عمرت هم ک بشینی مثل من نمیتونی طبیعی باردارشی ، دختر باید ای وی اف کنی ....مورفولوژی ۲درصد حتی برای ای وی اف هم مناسب نیس چه برسه بارداری طبیعی ....

خب پس چرا منتظری طبیعی بارداربشی، تا اخر عمرت هم ک بشینی مثل من نمیتونی طبیعی باردارشی ، دختر باید ا ...

من میرم مرکز مام تهران .دکتر لاهوتی ازمایش شوهرم که دید گفتم بهش موفولوژی کم نیست گفت دو درصد اینجا یعنی عالی وگرنه بیرون که ازمایش داد موفولوژی زده بود ۶ .میدونم طبیعی نمیشم هیچ وقت باید برم ای وی اف

من میرم مرکز مام تهران .دکتر لاهوتی ازمایش شوهرم که دید گفتم بهش موفولوژی کم نیست گفت دو درصد اینجا ...

عزیزم این دکترهارو بیخیال من ۱۴ساله اسیر نازاییم همیشه دکترها میگن خودش میشه مورفولوژی خیلی مهم نیس از همسرمنم ۲ ، ولی ی پزشک طب سنتی دید گفت خانم بااین مورفولوژی اصلا طبیعی باردار نمیشی داروهای منو بخور ولی برو ای وی اف