سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
خب پس چرا منتظری طبیعی بارداربشی، تا اخر عمرت هم ک بشینی مثل من نمیتونی طبیعی باردارشی ، دختر باید ای وی اف کنی ....مورفولوژی ۲درصد حتی برای ای وی اف هم مناسب نیس چه برسه بارداری طبیعی ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب پس چرا منتظری طبیعی بارداربشی، تا اخر عمرت هم ک بشینی مثل من نمیتونی طبیعی باردارشی ، دختر باید ا ...
من میرم مرکز مام تهران .دکتر لاهوتی ازمایش شوهرم که دید گفتم بهش موفولوژی کم نیست گفت دو درصد اینجا یعنی عالی وگرنه بیرون که ازمایش داد موفولوژی زده بود ۶ .میدونم طبیعی نمیشم هیچ وقت باید برم ای وی اف
من میرم مرکز مام تهران .دکتر لاهوتی ازمایش شوهرم که دید گفتم بهش موفولوژی کم نیست گفت دو درصد اینجا ...
عزیزم این دکترهارو بیخیال من ۱۴ساله اسیر نازاییم همیشه دکترها میگن خودش میشه مورفولوژی خیلی مهم نیس از همسرمنم ۲ ، ولی ی پزشک طب سنتی دید گفت خانم بااین مورفولوژی اصلا طبیعی باردار نمیشی داروهای منو بخور ولی برو ای وی اف
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....