2777
2789
عنوان

طبیعیه ذوق زده شدم علامت سوال 🌚

278 بازدید | 37 پست

گاها ی کافه ای هست که میرم و تا از کارکناش رو میشناسم و خانومنن

ی مدت بود نرفتم

و دیشب که رفتم گفتن چرا نبودی و همش منتظر بودیم که بیای😭😂 و مثل ی دوست صمیمی باهام برخورد کردن

خیلی ذوق زده شدممم و هنوز بخاطر سرخوشم

طبیعیه ؟

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم

حس خوبیه که بهت منتقل کردن🤗

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

اره طبیعیه اونا اینکارو میکنم برای جلب مشتری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

این روش جدید مشتری مداریه

حالا بخای هم‌نمیتونی نری خخخخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

طرح رفاقت ایجاد میکنن و این ینی رو دربایسی 

و این یعنییییی‌ قیمت های تو‌پاچه کن

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏