2777
2789
عنوان

کیک پزا

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 23 پست
😪طبق دستور بود  😔 نتیجه رو بهتون میگم

این کیک را بیخیال شو چون دورش سوخته دیگه پف نمیکنه که باقی مواد بپزه توش خام میمونه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا تخم مرغ خوب بزن بعد یک لیوان شکر بریز خوب هم بزن نصف لیوانروغن ونصف لیوان ماست یه قاشق گلاب ویه کم وانیل رو اضافه کن یه کم هم بزن بعدم یه قاشق چایخوری بکینگ پودر و یه لیوان سر پر ارد بریز هم بزن بریز تو قالب روش یه ذره شکر و پسته بریز بگذار تو فر اول بالا بعد پایین رو روشن کن اگه فرت مشکل نداشته باشته خوب میشه

😐وای یعنی باز ری..😐 مامانم میکشه منو 😞هیچ وقت نتونستم غذا بپزم یا کیک بپزم  نمیدونم به شوه ...

10 دقیقه قبل پخت فر و قالب کیک رو گرم کن با 150 درجه

داغ نه هاااااا فقط گرم

خود کیک رو هم با 170 درجه بپز

قالبت هم شیفون باشه و متناسب با میزان خمیرت

45 دقیقه طول میکشه که بپزه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بعد کیکوچجوری از توی این قالبا در میارن نچسبه

قبلش روغنیش کن بذار تو فر گرم بشه

وقتی خواستی خمیرتو بریزی توش آرد بپاش داخلش

آرد پاشی کنی هر قالبی باشه کیک در میاد واجب نیس حتما تفلون باشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد