2777
2789
عنوان

گریه ی امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 87 پست

عزیزم به نظرم توقعت خیییلی بالاست و اگه نظر منو بخوای تو این بی شوهری اصلا این رفتارارو از خودت نشون نده وگرنه با وجود دخترای خوشگل موشگل الان یکی از یکی گل تر شما رو ول خواهد کرد و رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ببحشید شما الان ا اونجا زنگ بزنید واسه من اینجا غذا سفارش بدید . بعد شماره جساب رستوران رو میگیرید میریزید یا عرف اینه ب پیک میدن ؟ 

غیر از اینکه خسیس باشه یا نباشه عقلانی هم نیست انتظار شما ....

بعدشم شما هنوز ازدواج نکردید و اینا انقدر وابسته ای ب ایشون میگی غذا واست سفارش بده . فردا ک شوهرت شد چی میشه ....

بنظرم مشکل از شماست . با کمال احترام 

اووووه چه پر توقعی تو تو مگه در عوضش چکار میکنی براش؟؟؟؟ خب خرجتو بابات بده غذاتم مامانت بپزه ورد ...

همينو بگو از باباشون پول نميگيرن از پسر مردم ميگيرن

بيچاره پسره

والا بخدا من ٧ ساله با ي نفرم كه قراره قبل عيد عقد كنيم شايد باورتون نشه ولي تا حالا يه ش ا ر ژ  ...

نه دیگه شما هم به نظرم کارتون اشتباهه که دنگ غذاتون رو میدین ،اینجوری به مرد برمیخوره ،دیگه در این حدم خوب نیست،شما باهم بیرون رفتین ،خرجی که ازش نخاستین

خخخخخ حرف نباشه زنگ بزن بگو عشخخم 😍😍😍نزدیک پ.....اعصابم خط خطی شد😓😱😟😥💑

😂😂😂بعدم بگو یه شار ژ بفرست عمو ببینه😁😁

هر وقت آدمی نفهمه چقدر کاری که کرده اشتباهه یعنی اون کارو بازم تکرار میکنه ....."عسل"

بچه ها استارتر پشیمون شد رفت بیاد به هم بگیم اخرین هدیه ای که شوهر جونیامون خریدت چی بوده؟؟؟

اول خودم میگم دو ساله هیچی برام هدیه تخریدع ولی با این حال کشته مردشم عاششششششق شوهر جونی هستم