2777
2789
عنوان

گریه ی امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 87 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خدا همین افکارو دارید که مردا بعد ازدواج هم خسیس بازی در میارن.دوست پسر هم وظيفشه خرج کنه.

نميدونم والا كارم خوبه يا بد ولي من اينجوري بزرگ شدم كه فقط از بابام پول بگيرم نه پسر مردم

نميدونم والا كارم خوبه يا بد ولي من اينجوري بزرگ شدم كه فقط از بابام پول بگيرم نه پسر مردم

اگه همچین افکاری دارید که اصلا نباید دوست پسر بگيريد😉

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
یا خدا همین افکارو دارید که مردا بعد ازدواج هم خسیس بازی در میارن.دوست پسر هم وظيفشه خرج کنه.

نه عزیزم اتفاقا بعداز ازدواج هم شوهر من دست ودلبازه...البته ولخرجی تو خونشه😀😀😀

🔫🚬💀🍸
😓😓😓واقعا که.

واقعا ک چی؟

یه خانم اصیل و با وقار انتظار بیجا از پسر مردم نداره

درضمن لایک نیلاجون

هر وقت آدمی نفهمه چقدر کاری که کرده اشتباهه یعنی اون کارو بازم تکرار میکنه ....."عسل"

همينو بگو از باباشون پول نميگيرن از پسر مردم ميگيرن بيچاره پسره

من از پسری پول نگرفتمو نمیگیرم تا الان هر کیم هر کار کرده خودش کرده ..اگه بتیغ بودم هیچ وقت بهم نمیگفت تو تنها دختری هستی که نخاستی بتیغی ازم . و بهم پیشنهاد ازدواج داد . و الان بهم نمیگفت برای چی بهم نمیگی پول نداری...پس در نتیجه من بکش نیستم .فقط از این ناراحت شدم وقتی خودش پیشنهاد میده برات غذا بگیرم چرا حساب نکرده که من جلو یه مشت ادم خجالت بکشم .همین .

بنظرت اگه دختر خرج نكنه و هييي پسر خرج كنه  پسره ولش نميكنه بره با دختري كه واسش خرج ميكنه؟؟من ...

همچین پسری همون بهتر که بره.

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
واقعا ک چی؟ یه خانم اصیل و با وقار انتظار بیجا از پسر مردم نداره درضمن لایک نیلاجون

والا بخدا من كه جز بابام حتي روم نميشه بحث پول با عشقم كنم از بابامم با خجالت ميگيرم چه برسه به اون

من اصلا بکش نیستم .همینم من نگفتم برام ناهار بگیر گفت ناهار داری گفتم نه گفت میگیرم برت چمیدونستم حس ...

ببین گفته برات میگیره پس معلومه یادش رفته حساب کنه

شماهم چند سال بزرگتر شو بعد به ازدواج فکر کن

بخاطر همچین چیزی گریه کردن بچگانست

میشه برای سلامتی پدر و مادرم یه صلواتبفرستین؟