2777
2789
عنوان

گریه ی امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 87 پست
واقعا ک چی؟ یه خانم اصیل و با وقار انتظار بیجا از پسر مردم نداره درضمن لایک نیلاجون

اصالت به این چیزا نیس.والا پسر باید خودش شعورش بکشه خرج کنه.زن اهل نازه

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معذرت میخاما ولی وقتی میگی پول غذا نداری بعدا اگه ازدواج کنید نمیتونی خ ازش توقع داشته باشی ،میگه بابا تو خودت تو مجردیت بی پول بودی ،جزییات زندگیت رو تا این حد بش نگو ،خودت رو بی نیاز نشون بده ،حتی اگه مشکلات مالی داشته باشی تحمل کن و عزت نفس داشته باش که بعدا بتونی خانومی کنی تو خونش 

اصالت به این چیزا نیس.والا پسر باید خودش شعورش بکشه خرج کنه.زن اهل نازه

اصالت ب چیه؟ ب اینکه واسه ۱۵تومن ک پول یه پرس غذاس زار بزنی و خودتو خانوادتو ببری زیرسوال

درضمن ناز کردن رو با تیغیدن قاطی نکنین

هر وقت آدمی نفهمه چقدر کاری که کرده اشتباهه یعنی اون کارو بازم تکرار میکنه ....."عسل"

معذرت میخاما ولی وقتی میگی پول غذا نداری بعدا اگه ازدواج کنید نمیتونی خ ازش توقع داشته باشی ،میگه با ...

دقيقاااا راست گفتي بايد خودشو خيليي بالا نشون بده كه بعدا سركوفت نزنه بهش 

اشتباهتون همین جاست من اصلا ادم مادی ای نیستم ولی همین یه کارم نکنند چیکار میخواند بکنند .

عزیزم برات خرج کردن اون اقا برات خیلی مهمه

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
اصالت ب چیه؟ ب اینکه واسه ۱۵تومن ک پول یه پرس غذاس زار بزنی و خودتو خانوادتو ببری زیرسوال درضمن ناز ...

این خانم برا پول گریه نکرد گلم.برا هماهنگ نکردن و اینکه تو جیبش پول نبود

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
دقيقاااا راست گفتي بايد خودشو خيليي بالا نشون بده كه بعدا سركوفت نزنه بهش 

اره تقصیر من بیشعور شد که بعه غرورم برخورد گریم گرفت ..اونموقعه بهش گفتم من نمیدونم چرا به تو گفتم برام غذام بگیر ی ..من بحثم این نبود چرا چول غذارا نداد .کاش متوجه بشیئ فقط چون جلوی دوستام ضایع شدم که بگن وا پول یه غذارا  نداد گریم گرفت 

اره تقصیر من بیشعور شد که بعه غرورم برخورد گریم گرفت ..اونموقعه بهش گفتم من نمیدونم چرا به تو گفتم ب ...

دوستات تامین معاششون با دوست پسراشونه؟

هر وقت آدمی نفهمه چقدر کاری که کرده اشتباهه یعنی اون کارو بازم تکرار میکنه ....."عسل"

بحث تيغيدن فرق داره.عزیزم مرد وظيفشه برا زنی که براش وقت ميذاره خرج کنه

وظیفش نیست ،خب مرد هم واسه زن وقت گذاشته ،این وقت گذاشتن دو نفرست ، مگه اینکه زن فک کنه کالاست و خودش رو داره میفروشه البته بلا نسبت شما ،کلی گفتم