2789
عنوان

گریه ی امروز

664 بازدید | 87 پست

من 1 ساله با یک پسری دوستم که مثلا دیگه قراره ازدواج کنیم ..هر چه میگذره احساس میکنم خسیسه .یعنی برای غذا خوردنو و رستوران رفتن هر جایی حاضره پول خرج کنه ولی به ذهنش نمیرسه مثلا فلان چیزا برای من بخره البته اولا خیلی میخرید لباس اینا خیلی گرون نبود ولی میخرید .گل میخرید ولی الان خیلی وقته کاری نمیکنه . البته مشکلات مالیو کاری خیلی پیدا کرده . امروز برام غذا سفارش داد بیارن دم شرکتم ولی پولش را حساب نکرده بود منم هیچی پول پیشم نبود پسر خالم مجبور شد حساب کنه .بعدم زنگش زدم اینقدر گریه کردمو کلی چیز بهش گفتم که ابرو منا بردی .گفت بخدا من اصلا حواسم نبود مگه رودرواسی داریم چرا نگفتی پول پیشت نیست من باید از کجا میدونستم .اصلا نمیدوستم که شماره کارت پیکیه چیه منم گفتم دیگه زنگم نزن گوشیشم جواب نداد  

وظیفش نیس فلن پول یاخرجی بهت بده/:

یکم توقعت زیاده ازش/: 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت ک نیس/:

خرجت روبده/:

دوسپسرتع/: که اونم حدتوان هدیه بخره لدف کرده/:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
خب شاید واقعا شرایط مالیش مناسب نیست..نباید زود دلخور بشی..حالا چرا غذا سفارش دادی وقتی پول پیشت نبو ...

چون عادت کردع اون خرج کنه/:

تعجب میکنم چرا اینجوری میگید ؟ اتفاقا الان که دوست هستن و نازش خریدار داره باید دست و دلبازتر باشه . تو زندگی خیلیا ملاحظه همدیگه رو میکنن و این مسایل کمتر میشه .

به نظر من که استارتر حق داره .