2777
2789
عنوان

گریه ی امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 87 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ماشالله شما چه رویی داری..واسه اینکه پول غذا رو حسای نکرده گریه کردی و دعوا راه انداختی...اوووف.والله من روم نمیشه با همسرم این کارو بکنم..خب مشخصه اینطور چیزا واست مهمه..به نظرم قیدشو بزن..البته من از مردهای خسیس خیلی بدم میاد ولی رفتار شما هم به نظرم جالب نبوده

اووووه چه پر توقعی تو

تو مگه در عوضش چکار میکنی براش؟؟؟؟

خب خرجتو بابات بده

غذاتم مامانت بپزه وردار بیار سرکار

اون مسئولینب الان در قبال تو نداره.کاراش لطفه فقط

خداروشکر که دارمت❤❤💙
خيلي بخواي ازش بكشي ولت ميكنه ها اين روزا مشكل مالي مردمو عاصي كرده

من اصلا بکش نیستم .همینم من نگفتم برام ناهار بگیر گفت ناهار داری گفتم نه گفت میگیرم برت چمیدونستم حساب نمیکنه 

اشتباهتون همین جاست من اصلا ادم مادی ای نیستم ولی همین یه کارم نکنند چیکار میخواند بکنند .

محبت ،خودش رو باید بخای ،در ضمن الان جفتتون وظیفه ای در مقابل هم ندازین ،الان فقط دارین رو بیشتر میشناسید واسع ازدواج 

والا بخدا من ٧ ساله با ي نفرم كه قراره قبل عيد عقد كنيم شايد باورتون نشه ولي تا حالا يه ش ا ر ژ دو تومني هم ازش نگرفتم جايي هم رفتيم من دنگ خودمو دادم سر اين موضوع چند باري باهام دعوا كرد كه چرا نميزاري چيزي واست بگيرم 

فقط موقع تولدم ميزارم كه اونم خودم موقع تولدش جبران ميكنم

واقعاا واسه بعضي دخترا متاسفم كه انقدر توقع دارن نسبت به پسرا

و همچنين شما 😣

تعجب میکنم چرا اینجوری میگید ؟ اتفاقا الان که دوست هستن و نازش خریدار داره باید دست و دلبازتر باشه . ...

دقیقا نمیدونم چرا اینجوری میگند .من اصلا هیچ وقتم نمیگم اینو بخر اونا نخر .در صورتی که دوستاییم که میگم عرج و قربشون بیشتره..رو سرشون میزارن دختره را