2777
2789

حدود یه ماه پیش نیت کردم قرآن رو ختم کنم، اوایل روزی ده صفحه با معنی میخوندم. بعد چند روز بدون معنی میخوندم چون خیلی طول میکشید، بعد روزی دو صفحه بدون معنی میخوندم، الانم دو روزه کلا نخوندم😔😔 اینکه قطعش کردم اشکال نداره؟ الان صفحه ۲۰۰ بودم.

بدون معنی هم قبوله؟

خدایا خیلی خسته ام از زندگیم حالم خوب نیس😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله قبوله اگر نذر تکردی به خودت فشار نیار هرچقدر تونستی بخون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

آره بدون معنی هم بخونی بازم خوبه.

سوره مبارکه مزمل ، طلاق و واقعه رو زیاد بخون.

مثلاً هر شب بعد از نماز مغرب.

خیلی حالتو خوب می‌کنه 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

منم خیلییییی خسته ام خیلی ۱۳ سالللل استرس خدایا تا  من جوونم منو ببر پیش خودت منو دست شوهر و بچها نذار منو اسیر شوهر کردی خدایا من پیر بشم هیچکس نیست ازم مواظبت کنه خدایا من پر استرسم منو بکششش

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

عجله نکن آهسته آهسته بخون با معنی هم بخون  اصلا زمان برات مهم نباشه. اگه برای حاجت می خونی  حتی شده همون وسط های کار خوندن خدا حاجتت می ده 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

آره بدون معنی هم بخونی بازم خوبه.سوره مبارکه مزمل ، طلاق و واقعه رو زیاد بخون.مثلاً هر شب بعد از نما ...

خواهر هر چی قران بخونیم وقتی آدمی کنارت پر استرسه زندگی زهرت میشه حتی نمیتونی نمازم بخونی خدایا منو زودتر بکش

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
حالا که دو روزه کلا نخوندم چی؟ یعنی ختمم خراب شد؟

ختم قران یعنی اینکه از روی کل قرانج خونده بشه

ربطی نداره که یکی دو روز بینش وقفه افتاده

از امروز شروع کن بقیه ش رو بخون

عجله نکن آهسته آهسته بخون با معنی هم بخون اصلا زمان برات مهم نباشه. اگه برای حاجت می خونی حتی شده ...

والا هزاران مشکل بزرگ دارم ولی روز اول گفتم قربه الی الله میخونم😬

دوستان عزیز بامعنی نگید بهتره بگید  با ترجمه بگید 🌺

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...