2777
2789
عنوان

داشتم قران رو ختم میکردم بیاین🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 43 پست
خواهر هر چی قران بخونیم وقتی آدمی کنارت پر استرسه زندگی زهرت میشه حتی نمیتونی نمازم بخونی خدایا منو ...

گلم این که گفتم امتحان کن.

آبجی منم حالم خیلی بد بود. بخاطر مسائل مالی این سوره ها رو می‌خوندم هر شب و هدیه میکردم به اموات خودم و شوهرم. بعد از مدتی حس کردم محبت همسرم اومد تو دلم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون معنی وقتی نمیفهمی چی میگه چه ثوابی داره؟

حتی نگاه به قران ثواب داره

حتی دست کشیدن روی خط قران ثواب داره البته وضو داشته باشید

خوندنش که دیگه جای خود داره

فهمیدن و عمل کردنش هم دیگه عالیه

منم خیلییییی خسته ام خیلی ۱۳ سالللل استرس خدایا تا من جوونم منو ببر پیش خودت منو دست شوهر و بچها نذ ...

ببخشید امضات خوندن خنده ام گرفت. من همیشه دعا یا فاتحه که می خونم می گم برای مرده های بی وارث و بد وارث.  برای مرده های از ازل تا ابد جن و انس. 

شما هم هر وقت فاتحه و صلوات خیرات می کنی همین نیت بکن !  

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

روزی هر اندازه که دوست داری بخون

چون شما که نگفتی نذر میکنم هرروز بخونم یا مثلا حالت چله نیست که

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

حتی نگاه به قران ثواب دارهحتی دست کشیدن روی خط قران ثواب داره البته وضو داشته باشیدخوندنش که دیگه جا ...

آخه نگاه کردنش چه سودی به کسی میرسونه که ثواب داشته باشه؟

مثلا کمک به فقرا ثواب داره و منطقیه

اما نگاه کردن یا دست کشیدن به قران چرا باید ثواب داشته باشه

من داخل اپارات تا جز ۶ فکر کنم تموم کردم دیروز رو متاسفانه نرسیدم هر روز یک جزداخل اپارات هست صوتش ر ...

ببخشید استارتر ..

من آپارتم چندماهیه اصلا برام بالانمیاد هیچ کلیپیش به نظرتون چیکار کنم؟

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

گلم این که گفتم امتحان کن.آبجی منم حالم خیلی بد بود. بخاطر مسائل مالی این سوره ها رو می‌خوندم هر شب ...

باشه خواهر ولی وقتی گیر آدم بد ذات بیفتی خدا نکنه گیر بیفتی

من خیلی سیاست دارم ولی توی این ۱۳ سال دیگه مریض شدممم هیچکس خبر نداره با جه آدمی زندگی میکنممم فقط مرگ منو راحت میکنهه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
حالا که دو روزه کلا نخوندم چی؟ یعنی ختمم خراب شد؟

سوره های کوچیک بخون 

اصلا تو اینستا این پیج های قرآنی رو دنبال کن 

از اونا بخون 

منم اینجوریم نمیتونم بخونم متاسفانه همش ذهنم پرت میشه 

والا هزاران مشکل بزرگ دارم ولی روز اول گفتم قربه الی الله میخونم😬

خوب چه نیت خوبی.  قربه الی الله یعنی نزدیکی به خدا

شما وقتی به خدا که منبع همه خوبی ها و خیر و برکت هاست نزدیک بشی خود به خود همه مشکلاتت که حاصل ندونم کاری و اشتباهات زندگیمون هست کمتر می شه 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببخشید امضات خوندن خنده ام گرفت. من همیشه دعا یا فاتحه که می خونم می گم برای مرده های بی وارث و بد و ...

انشالله همیشه بخندی خواهر آره منم برای اموات خیلی قران میخونم 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
باشه خواهر ولی وقتی گیر آدم بد ذات بیفتی خدا نکنه گیر بیفتیمن خیلی سیاست دارم ولی توی این ۱۳ سال دیگ ...

من میفهمم. تاپیکامو بخون میبینی چقدر اذیت شدم و میشم.

ولی خب چاره ای نیست باید امید رو در خودت زنده کنی.

آنقدر آرزوی مرگ برای خودت نکن آجی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم