2777
2789
عنوان

سیسمونی با خانواده دختر اخه ؟!!!!

1458 بازدید | 94 پست

صاحب بچه دو نفره دیگه ان چرا باید جورش رو مادر و پدر دختر بکشن اخه ؟ 

از هر طرف ..بالا .پایین . شرق . غرب بهش نگاه میکنم متوجه این رسم غلط نمیشم . خب خوده پدر و مادر اندازه توان برای بچه خرید کنن 

... این افراط توی کشورمون خیلی ها رو داره از پا در میاره .... قبول دارین ؟

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم ولی چه میشه کرد یه چیز غلطیه ک جا افتاده منم در شرف خریدن سیسمونیم انشاالله.البته مامانو بابام😐

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
ما خودمون خریدیم هم شوهرم هم خودم نذاشتیم مامانم سیسمونی بده  همه چیشو خودمون خریدیم در حد توا ...

چه رنگی خریدی؟؟؟؟

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
واقعا حالا اگه یه چیزی کم باشه اینقدر مادر شوهر متلک بندازهه که نگو ونپرس لااقل روشونم کم نمیکنند

یه حس اعصاب خرد کنیه در کل

اره عزیزم ولی چه میشه کرد یه چیز غلطیه ک جا افتاده منم در شرف خریدن سیسمونیم انشاالله.البته مامانو ب ...

مبارک باشه عزیزم . بسلامتی و دل خوش 

من مادرم به خواستِ خودش پول داد تا من سیسمونی دخترم رو بخرم

اگر نداشت من و همسرم هیچگونه اصراری نداشتیم

خداروشکر خانوادهء من مسلهء مالی ندارن و اگر من هدیه اشون رو قبول نمیکردم ناراحت میشدن

اصفهان البته سیسمونی دادن رسمه

.Pain🔥you made me a believer

ما خودمون خریدیم هم شوهرم هم خودم نذاشتیم مامانم سیسمونی بده  همه چیشو خودمون خریدیم در حد توا ...

درستش هم همینه . ایکاش جا بیوفته 

مامان من نه میلیون سیسمونی به من دادامادریغ ازیه تشکرخشک وخالی مادرشوهربیشعورم

چشاش روقدوزغ کرده بودوهی میگفت این لباس هاخیلین،خیلیاش هم کوچیک میشن😤😤😤😤یابه تشک بازیش میگفت این دیگه چیه قفسه؟؟؟

یابه مینی واشش میگفت این لونه است؟؟آخرشم بابام بایه جواب حسابی زدپوکوندتش 😂😂😂😂

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
2790
2778
2791
2779
2792