2777
2789
عنوان

سیسمونی با خانواده دختر اخه ؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرم به خواستِ خودش پول داد تا من سیسمونی دخترم رو بخرم اگر نداشت من و همسرم هیچگونه اصراری ندا ...

عزیزم بنظرم اینطور کمک کردن و هدیه دادن بهتر از خریدن کردن خوده مادرتونه ... چون اینطوری بقیه هم فکر نمیکنن وظیفه ست و حتمی . هرکی داره کمک مالی میکنه بدون اینکه دیگران بدونن چقدر و تا چه اندازه . واقعا توی وضعیت فعلی کشور همه نمیتونن ازین کارا بکنن و این اصلا جالب نیست . خدا به پدر و مادر و خانواده سلامتی بده . نی نی تونم مبارک 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
همه چیرو صورتیه ملایم خریدم😆😍😍😍

ملایم😁صورتی یواش😂

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
درستش هم همینه . ایکاش جا بیوفته  

اره کاش . والا شوهر من گفت من بمیرمم اجازه نمیدم مامانت بیاد سیسمونی بده چه گناهی کرده گفت بچه منه باید خودم واسش وسیله بگیرم 

مامانمم راضی نمیشد میگفت تو فشار میفتین و فلان اخرش  به اصرار تو یه مقدارش کمک کرد ما به اونم راضی نبودیم ولی دیگه دیدیم مامان ناراحت میشه چیزی نگفتیم هرچی میگفتیم نیاز نیست میگفت نوه خودمه دوس دارم شما حرف نزنین  😄😄😄

مامان من نه میلیون سیسمونی به من دادامادریغ ازیه تشکرخشک وخالی مادرشوهربیشعورم چشاش روقدوزغ کرده بو ...

خدا به پدر و مادرتون سلامتی بده . دستشون درد نکنه ... ولی انصافا پیش خودمون  ایا واقعا این رسم درستیه ؟ پدر و مادر (چه دختر چه پسر )تا یه جایی وظیفه دارن مارو حمایت کنن . بعدش باید بتونیم خودمون با هرچی ک داریم بسازیم مخصوصا که همه ما تو وجودمون خواهان یه زندگی مستقلیم . با کمک مخالف نیستم .اما با این که بار زندگیم رو دوش پدر و مادر یا مادر و پدر شوهر بیوفته بشدت مخالفم

مادر وپدر من یه دختر تو عقد داشتن یه پسر من خودم پول  تو جیبی که شوهرم بهم میداد رو پس اندز کرد ...

چه کار قشنگی ..

خانواده پسر پر رو هم هستن،الان تو مملکت ما خیلی داره به زنها ظلم میشه، هرطرفش رو که ببینی،تو زندگی هم گندمیزنن به روح و روان خانم، بچه داری هم که بازنه،عصبیم از این وضع

منو مامانم که دوتایی رفتیم خرید یه خانواده دیگه هم همراه ما اونجا بودن فکر کنم داشتن واسه نوه شون جهیزیه میخریدن😐😐از ظرف گرفته تا قابلمه برا بچه خریدن من هنگ کرده بودم مادر دختره میگفت چیکار کنیم مجبوریم اگه نخریم هزارتا حرف در میارن گفتم والا خدا به دادتون برسه این چه کاریه اخه به مامانم میگفت توام بخر منم گفتم ما از این رسما نداریم هرچیم الان میخریم برا بچمونه که نیازه نمیچینیم جلو چشم مهمون بیاد جهیزیه ببینه😂😂😂😂

رسم مزخرف و عجیب غریب،انگار گناه کبیره کردن دختر داشتن، حالم از این رسوم به هم میخوره،تازه مراسم میذ ...

من چند وقت پیش توی اینستا پیج سیسمونی و هزینه هاش رو میدیدم . پیش خودم فکر کردم ک برای قشر مرفه خوب به هرحال دارن و مشکلی نیست . ولی خدا کنه واقعا همشون بدون سختی خریده باشن . چون حیفه اومدن یه نوزاد همراه با این همه استرس و سختی باشه . نوزاد با اومدنش زندگی رو قشنگ میکنه . دیگه این همه فشار لازم نیست البته من درباره قشر متوسط و معمولی و کمی پایین میگم . در مورد اقشار دارا موضو فرق داره