2777
2789
عنوان

سیسمونی با خانواده دختر اخه ؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 94 پست
خدا به پدر و مادرتون سلامتی بده . دستشون درد نکنه ... ولی انصافا پیش خودمون  ایا واقعا این رسم ...

مرسی عزیزم

ماهم به مامان وبابام گفتیم خودمون میخایم بخریم

بابام هزارتادلیل وبرهان برای شوهرم آوردکه نه ونمیشه

بعدشم به من گفت مادرشوهرت هزارتاحرف پشت سرت میزنه ویه عمرمنت این که سیسمونی رومابهت دادیم برای بابات ایناارزش نداشتی روی سرته

البته ببخشیدامنظوری ندارم ولی مادرشوهرفولادزره من اینجوریه خیلی اذیتم میکنه تاحدی که بعضی موقع هاازخودش وپسرش بیزارمیشم

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
اره کاش . والا شوهر من گفت من بمیرمم اجازه نمیدم مامانت بیاد سیسمونی بده چه گناهی کرده گفت بچه منه ب ...

خب اون کمکشون . یه هدیه به نوه بوده اصل کارو شما کردین . دست مادر هم درد نکننه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از روزی که عقد کردم این خانم هی میومد میگفت ما اینطوری رسم داریم ۰اونجوری رسم داریم پوکیدم از بس رسمای مزخرف شنیدم حالا مامانم طفلکی هر چی میگفت رسم داریم رو مو به مو اجرا میکرد بهشم میگفتم نکن مادر من اینکارارو میگفتش اشکال نداره بعدا بهت متلک نندازن جیگرم خون میشه ۰حالادختر شو نامزد کردن هیچکدوم از رسماشون رو که من ندیدم انجام بدن  برا دوماد دارن رسم جدید راه میندازن

مرسی عزیزم ماهم به مامان وبابام گفتیم خودمون میخایم بخریم بابام هزارتادلیل وبرهان برای شوهرم آوردک ...

عزیزم زندگیه دیگه ... به هرحال مبارکتون باشه 

من از روزی که عقد کردم این خانم هی میومد میگفت ما اینطوری رسم داریم ۰اونجوری رسم داریم پوکیدم از بس ...

متوجه ام چی میگید ... متاسفانه خیلی شنیدم این جوری شده 

من ک همسرم اصن این رسم مسخره رو قبول نداره و سیسمونیو خودمون گرفتیم و خانواده ی شوهرمم از ذوقشون نصف ...

مباارکه ... انشالله به خوشی ... چه همسر فهمیده ایی و چه خانواده با ذوقی خدا حفظتون کنه 

به نظر من اگر میخوان به دختر وپسر فشار نیاد باید دوخانواده با کمک هم خرید بکنن ویااینکه خود مادروپور ...

بله باز اینطوری منطقی تره

رسم مزخرف و عجیب غریب،انگار گناه کبیره کردن دختر داشتن، حالم از این رسوم به هم میخوره،تازه مراسم میذ ...

الهی که فرهنگ سازی اساسی بشه

ممنون میشم واسه  پیدا شدن گمشده من هم یک صلوات بفرستيد
مادرت نباید خواسته هاشونو اجرا میکرد...اگه همسرت پشتت باشه هیچکس بهت چیزی نمیگه

ای بابا شوهر من تازه دو ماهه دیرتر مامانشو میبینه حرف منو گوش میده تا قبل این در هفته پنج روزش اونجا بود هی میگفت منو از خانوادم دور کردی من موندم چه جوری دورش کردم این تمام هفته خونشون بود به جز شب

واقعا حالا اگه یه چیزی کم باشه اینقدر مادر شوهر متلک بندازهه که نگو ونپرس لااقل روشونم کم نمیکنند

اوووووف پستت‌و خوندم خاطرات چرت و بیخود واسم زنده شد اعصابم بهم ریخت...خدا لعنتشون کنه اه اه اه😣

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋