2777
2789
عنوان

وارد به مسایل دینی و مذهبی

206 بازدید | 16 پست

بچه ها سلام میشه من جوشن کبیر خام برداشتم ماه رمضون 

میشه یک جا نخوند و دوقسمت کرد؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خام نفهميدم؟

ختم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بله ميشه

ممنون نفس کم‌میارم زبونم خشک میشه

بله ميشه خدا قبول كنه ازتون

ممنونم

خب معلومه که میشه اصلا ده قسمتش کن کی گفته اشکال داره .نماز واجب ک نیست عزیزم دعای مستحبیه

ممنون

سلام سارا جون خوبی ،اومدم تاپیک سر زدم دیدم هیچ خبری نیست ،زدم رو کاربریت اومدن اینجا یه حالی بپرسم ،دختر گلت و خانواده محترم خوبن ،طاعات و عباداتتون قبول 

چه خبر از پاییز خبر نداری ؟ 

سلام سارا جون خوبی ،اومدم تاپیک سر زدم دیدم هیچ خبری نیست ،زدم رو کاربریت اومدن اینجا یه حالی بپرسم ...

سلام زهرا جان 

خوشحال شدم  که پیامت رو دیدم 

ممنونم عزیزم من و لیا دوتایی روزه میگیریم البته هر دو بر سحری بیدار میشیم دعای سحر رو پخش میکنم تو خونه و دخترم تا ظهر تو مدرسه میخوره بعد مدرسه تا افطار چیزی نمیخوره 

قوربونت خودت خوبی ،طاعات و عبادات خودت هم قبول 

بچه ها چطورن ؟

افسانه هم خوبه ،از طریق پی وی نی نی سایت باهاش در ارتباطم 

تاپیک خیلی خلوت شده بود منو افسانه هم دیگه دل زده شدیم 

وقتی میدیدم هیچ کس دیگه نمیاد

سلام زهرا جان خوشحال شدم که پیامت رو دیدم ممنونم عزیزم من و لیا دوتایی روزه میگیریم البته هر دو بر ...

ماشاالله به لیای عزیزم ،ببوسش😘 

منم خدا رو شکر خوبم سرگرم هستم با بچه ها و این روزا هم که دیگه ماه رمضون و افطار و سحری درست کردن  

خب خدا رو شکر که حال افسانه هم خوبه ،یادمه تو اخرین پیاماش ناراحت بود از دست خانوادش سر جریان ازدواج برادرش انگار دل و دماغ نداشت ،تو ذهنم یه تصویر ناراحت ازش مونده 

الهی که همیشه سلامت باشه 

آره حیف شد تاپیک ،یه دفعه چرا همه فرار کردن ،مگه میشه آدم اصلا وقت نکنه سر بزنه 

من چند بار اومدم دیدم هیچ پیامی نیست تعجب کردم امشب یه دفعه به ذهنم رسید بهت پیام بدم 

ماشاالله به لیای عزیزم ،ببوسش😘 منم خدا رو شکر خوبم سرگرم هستم با بچه ها و این روزا هم که دیگه ماه ر ...

فدات شم 

اره حیف شد محفل دوستی خوبی داشتیم 

الان خوبه افسانه 

طاعات عبادات قبول 

اهل روزه گرفتن هستید؟ 

کیان چرتکه میره ،کاوهدبزرگ‌شده ،

برادرشوهرم ازدواج کرد

فدات شم اره حیف شد محفل دوستی خوبی داشتیم الان خوبه افسانه طاعات عبادات قبول اهل روزه گرفتن هستید؟ ک ...

قربونت ممنونم از شما هم قبول باشه 

خونه ما خدا رو شکر روزه هستن ،انشاالله که خدا قبول کنه 🤲 

ماهان هم تا فردا میره مدرسه دیگه تعطیل میشه 

پسر بزرگم هم انشاءالله پنجشنبه دیگه میاد خونه 

راستی رفتم تاپیک نامزدی برادرشوهرت رو دیدم ،مبارکش باشه انشاءالله که خوشبخت بشن