2777
2789
عنوان

مشکلات من با مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 20255 بازدید | 77 پست
یعنی حالم ازهرچی مادرشوهره بهم میخوره,میفهمم چی میکشی چون خودمم به دردتو گرفتارم,خدانسل اینجور مادرش ...

وااااي چجور دووم مياري منم واحدم جداس ولي ديوونه شدم از دستشون

خیلی این تفرقه اندازی ها بده...ادم نماز بخونه بعد اینطوری دونفرو عذاب بده؟؟

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه به شوهرت بگو

نمیتونی که همه ش حرص بخوری یا جواب پس بدی 

حتما برو یه خونه ی دیگه بگیر و اونجا نمون

زندگی با خانواده ی شوهر اشتباهه از هر مشاور و روانشناسی هم میخوای بپرس همینو میگه 

علتش اینه هم خونه اید... دقییییقا همه ی اینهایی ک گفتی دونه دونه رو دارم تجربه میکنم و باهات همدردم علتش هم خونگیه‌‌... چون مدام جلو چشمشی و زن خصلت حسادت رو بیشتر از مرد داره... برای همین نیش میزنن مادرشوهرا 

باید از اون خونه بری منم همینارو میکشم عزیزم

حیف ...چه عروس گلی بودی درکت میکنم منتهی ماله من اشوبگرو دعواکن و فحش بده هست خیلی وحشتاک ناسزا میگه ودعوا راه میندازه ابرو هیجا ندارم ازدستش ....خداکنه ماله شما درهمین حدباشه فراتر نره ولی کاش صادقانه یاباخودش یادخترش مشکلاتو بگی و سوتفاهما روبرطرف کنی ..توحرفات احساس کردم مادرشوهرت میترسه توجهتو یک روز بهش دریغ کنی براهمین داره جلو جلو بهت یاداوری میکنه که یه وقت کم نزاری ..امیدوارم اصلاح بشه

نامزدی خوب برخورد کرده بوده ک بری باهاش ۱ جا زندگی کنی.من ک اصلا همچین زندگی رو نمیتونم تحمل کنم.منم ۴ سال با مادرشوهر و جاری ۱ جا بودم داغون شدم.ب هر طریقی بود جدا شدم.تو رو خدا چاره ای پیدا کن از اونجا بلند شو.چطور طاقت میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون ک زندگی نیست.شکنجه است.شوهرت هم مثل ۹۰ درصد مردها دهن بینه .هر چی اون میگه قبول میکنه.زندگیت سرد میشه.فقط بلند شو خواهشا.

دخترم دنیامه  

حتما از اونجا بلند شو 

تا کی میخوای حرص بخوری؟

شوهرت مگه روز اول نگفت دخالت نمیکنه خب اینو به روش بیار

خودتم رفتارت رو عوض کن احترام بزار ولی یه طوری نشون بده که حدشو رعایت کنه...یه بار اززت یه رفتار جدی ببینه مطمعن باش پا پس میکشه

اینکه بعضی آدما برات دیگه مثل قبل نمیشن حاصل ضربه ایه که خودشون به جایگاهشون پیش تو زدن...!

اولین اشتباهت اینه که داری با مادرشوهر تو یه ساختمون زندگی میکنی مکان زندگیتو عوض کنی ۹۹ درصد مشکلات حله

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌