2777
2789
عنوان

مشکلات من با مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 20255 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتشه بدون هیچ صحبتی به شوهرت بگی من احساس خوشبختی نمیکنم و باید بریم پیش مشاور. اگه از مادرش ...

منم این راه حلو قبول دارم. به اضافه این که تو اصلا به شوهرت از مادرش گله نکن. فقط هروقت گلایه های مادرشو منتقل کرد بگو من ازت انتظار ندارم مثل عمو مردکها حرف ببری و بیاری و حسابی خودتو بزن به مظلومیت! بگو خسته نمیشی هروقت پیش مامانت هستی این همه بهت انرژی منفی منتقل می کنه؟

این که مقابله به مثل کنی برای مراحل بعدیه که این راه حلها جواب نده. در هر صورت سعی کن زودتر مستقل بشی.

من دلم نمیاد کاری کنم که مادر و پسر تو رو هم وایسن ولی به همسرمم نمیتونم بگیرم مادرشو فرشته میدونه و طرف اونه هی میگه قدیمیه درکش کن یبار نمیگه تو جوونی مامانم باید درکت کنه

من دلم نمیاد کاری کنم که مادر و پسر تو رو هم وایسن ولی به همسرمم نمیتونم بگیرم مادرشو فرشته میدونه و ...

استارتر دقیقا شوهر منم مادرشو فرشته میدونه ولی من میشم آدم بده,تمام چیزایی که راجب مادرشوهرت گفتی مثل رفتارای مادرشوهرمنه دقیقا

نامزدی خوب برخورد کرده بوده ک بری باهاش ۱ جا زندگی کنی.من ک اصلا همچین زندگی رو نمیتونم تحمل کنم.منم ...

واقعا این مادر شوهرا پیوند مقدس ازدواجو سخت تلخ کردن  منم صبرم تموم شده زندگی برام مثل زهر ماره دلسردم و دلخوشی ندارم اصلا نمیتونم خودم باشم تو زندگی شوهرم میگه حالا وقتش نیست پاشیم و شوهرم یه روز درمیون شیفته نمیبینه چی میکشم

زهرا جان خیلی سخته,فعلا شرایطشو نداریم سوا بشیم,هرچند فکرنکنم اصلا سوا بشیم چون شوهرم بشدت عاشق مادر ...

دقیقا مثل من...من مشکلی با عشقش به مادرش ندارم همه مادراشونو دوست دارن اما مادرش خیلی امار منو میگیره دایم زیر و ته درمیاره متنفرم ازین اخلاق چرا من زیر و ته زندگی هیکسو درنمیارم مادر خودم سیم جیمم نمیکنه که مادر شوهرم این کارو انجام میده