2777
2789
عنوان

مشکلات من با مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 20255 بازدید | 77 پست

عزیزم چه بد..واقعا اینکه با خانواده شوهرت تو یه ساختمون زندگی کنی خیلی سخته کاش قبول نمیکردی...چه بخوای چه نخوای زیر ذره بینی...تو هم یه کم سیاست داشته باش با شوهرت حرف بزن و تو آرامش بهش بگو مادرت داره بهونه های بیخودی میگیره ...آخه یعنی چی من اومدم بالا خوردم باز بدین ببرم پایین مگه گداست...حتما با شوهرت حرف بزن اینجوری که نمیشه تا کی میتونی تحمل کنی...

اینکه بعضی آدما برات دیگه مثل قبل نمیشن حاصل ضربه ایه که خودشون به جایگاهشون پیش تو زدن...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی رو نده دیگه توام. هرچی هم میگن گریه نکن یکم پوست کلفت شو. فقط هرجور شده سعی کن از اونجا بری مستقل شی. مهم نیست چقدر طول بکشه ازالان رو مخ شوهرت کارکن ک برید جای دیگه

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

یعنی حالم ازهرچی مادرشوهره بهم میخوره,میفهمم چی میکشی چون خودمم به دردتو گرفتارم,خدانسل اینجور مادرشوهرا رو اززمین برداره,حالا ببین من چی میکشم تو یه خونه باهم هستیم,باز جای شکرش باقیست که شما حداقل واحدتاتون سواست

من میفهممت

همچین ادمی حتی ی شهر دیگم بودی باز دخالت میکرد

یا باید خودت سیاست بخرج بدی و شوهرتو با خودت یکی کنی

و همینطور ازون خونه بری.

یا اگه ادمای نفهمین باید ب خشونت متوصل شی.

بهترین راه هم اینه پیش ی مشاور خوب بری

خدایا شکرت ...  

عزیزم وقتشه بدون هیچ صحبتی به شوهرت بگی من احساس خوشبختی نمیکنم و باید بریم پیش مشاور. اگه از مادرش بگی سریع جبهه میگیره و احتمالا پیش مشاورم نمیاد. ببرش اونجا حرفات رو بزن تا یه غریبه متقاعدش کنه رفتار مادرش مشکل داره و داره مثل گداصفتا رفتار میکنه و توقعات بیجا داره. پیش مشاور مرد هم برو، مردا حرفای همجنسشون رو بیشتر قبول دارن. 

اگه بتونی یه بار قبلش بدون اطلاع شوهرت خودت تنها بری و اون مشاورو توجیه کنی که چه بهتر. تمرکزتم فقط بذار رو اینکه باید خونه مستقل بگیرید چون رفتار اون خانوم رو که نمیشه عوض کرد، در درازمدتم شوهرت همش نمیتونه بین شما دو تا باشه و طرف یکی رو بگیره. راهش فقط و فقط دوریه

منم داشتم همین اشتباه رو میکردم که خدا وحم کرد و حالا کیلومترا ازش دورم...الان میگم واقعا با چه عقلی قبول کردم

اینکه بعضی آدما برات دیگه مثل قبل نمیشن حاصل ضربه ایه که خودشون به جایگاهشون پیش تو زدن...!

عزیزم اشتباه اولت این بوده که رفتی خونه مادرشوهر زندگی کنی تو فک کن مادر ودختر هم سر بعضی چیزا دعواشون میشه چه برسه به عروس ومادرشوهر 😐سعی کن هرجور شده ازشون جدا بشی وخونه جدا بگیری حتی اگه شده یه کوچه اونورتر 

به همسرتم بگو تو اول گفتی مادرم کاری بهت نداره پس چی شد اون حرفا