2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 28334 بازدید | 1860 پست
قربونت برم ازلطف وخانومی شماس.ان شاءالله هزاربرابردعاهات برگرده به زندگیت بحق خانم زهرا س🥺🥺

عزیزم ممنون امیدوارم خدا به حق اباعبدالله ع همه ما رو در درگاهش رو سفید کنه و خواهر شما هم بحق این ماه عزیز غرق نور و رحمت الهی بشه . 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

عزیزم ممنون چشمت پرنور باشه رفتی ضریح نورانی اقامون رو دیدی فقط بگو خدایا شکرت که تونستم این بهشت رو ...

🥲😍😍 سلام ویژه شمارو میرسونم خدمت اقاجان...ان شااااااءالله بنده خادم خانه مبارک اقاباشم وگرنه من کجاویاران بزرگوار مولاکجا

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممنون امیدوارم خدا به حق اباعبدالله ع همه ما رو در درگاهش رو سفید کنه و خواهر شما هم بحق این م ...

خیلیییی ممنونممممم خیلی ممنونمممم خیلی ممنونممم

🥲😍😍 سلام ویژه شمارو میرسونم خدمت اقاجان...ان شااااااءالله بنده خادم خانه مبارک اقاباشم وگرنه من ک ...

عزیزم متشکرم الهی که خدا بهترینها رو روزی تو کنه عزیزم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

عزیزم متشکرم الهی که خدا بهترینها رو روزی تو کنه عزیزم

فدات بشم الهی التماس دعادارم شدیدا علی الخصوص ازکسایی ک مومن وپاکدامنن مثل شما

فدات بشم الهی التماس دعادارم شدیدا علی الخصوص ازکسایی ک مومن وپاکدامنن مثل شما

عزیزم منم یه ادم عادی هستم . شما برا من دعا کن گلم 🌹🌹🌿

منو امام حسین از یه باتلاق بزرگ کشید بیرون:))

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

من اصلا روزی ۱ ساعت هم درس نمیخوندم تا اینکه قرار شد با یه دختره برای جشنواره خوارزمی هم گروه شم و مامانم هم چون فامیلش تو این جشنواره رتبه کشوری آورده بود اسرار داشت که منم شرکت کنم و خودش متن و همه کارا رو کرد و من ۲ ماه وقت داشتم ولی هیچ کاری نکردم و همه رو گذاشتم هفته آخر و ضبط پادکست هم گذاشتم روزای آخر ثبت اثر

بعد این دختره از همون اول برای ۱ دقیقه ویس ادا درمی‌آورد و منو آذیت می‌کرد و حتی خیلی منو به گریه انداخت و خلاصه آخر لحظه ها من پادکست رو درست کردم و به این دختره گفتم ثبت اثر کنه ولی این گفت چون اسم من رو پادکست نیست نمیفرستم و من کلی بهش التماس کردم و کلی گریه کردم ولی حروم زاده سر حرفش بود ، خلاصه من دوباره تو ۱۰ دقیقه یه پادکست با کلی اشکال گرفتم و اسم اینو گذاشتم رو پادکست و این حالا راست یا دروغ گفت ثبت کردم

من چون خیلی بی زبون بودم و از بچگی سرکوب میشدم چیر خاصی به دختره نگفتم و فقط ریختم تو خودم واینا و کلی ناامید شدم که زحمتی مامانم به هدر رفت و اگه همکاری می‌کرد قطعا رتبه میاوردم

به طرز عجیبی من بعد از اون ماجرا تغییر کردم و هر روز بهتر میشدم و کلا عوض شدم بعد از اون چون آدمای دور و بروم شناختم و فهمیدم حتی آدمی که با آدم اظهار دوستی میکشه چشم دیدن موفقیت من رو هم نداره چه برسه به دشمن

من اصلا روزی ۱ ساعت هم درس نمیخوندم تا اینکه قرار شد با یه دختره برای جشنواره خوارزمی هم گروه شم و م ...

من همیشه از خدا میخواستم یه تغییر بزرگ کنم و درس خون بشم ولی نمیخواستم شکست بزرگی بخورم و خدا با کمترین ضرر بیشترین تاثیر رو در من گذاشت و از خدا بی نهایت تشکر میکنم

من اصلا روزی ۱ ساعت هم درس نمیخوندم تا اینکه قرار شد با یه دختره برای جشنواره خوارزمی هم گروه شم و م ...

من هزار بار عین این بلا سرم اومد 

هیچکس بجز پدر و مادر خوب آدم رو نمیخوان 

همون پدر و مادر هم اگه خیلی سرشکسته بشی ممکنه بهت بی اعتنایی کنن 

شیدا 🤍🦋