2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 28335 بازدید | 1860 پست
دقیقا

یه لحظه با خاطره ات همه بدی های اطرافیان یادم اومد 

😞من خیلی ساده و بی عرضه ام بازم دوستشون دارم و بهشون کمک میکنم با اون همه بدی باز هم فرصت پیش بیاد که تلافی کنم 

نمیکنم 

ولی خدا وشکر از همشون توی هر زمینه بهترم 

امشب رو باید با خاطرات بدی های اطرافیانم سر کنم 

حتی یه خواستگار خیلی خیلی خوب برام اومده زنعمویی که من موقع ورشکستگی عموم کلی کمکشون کردم هزینه تحصیل دخترشو دادم 

حرف از دهن من زد تا اون رو منصرف کنه 

واقعا نمی‌دونم چرا بعضی ها دشمنی میکنند آخرش که چی

شیدا 🤍🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامتاپیک باز هستباعث افتخاره بفرمایید❤️

من سال ۹۷ یک زبان آموز داشتم. خیلی آقا و انسان بود، مودب، مهربان، با محبت و فهمیده و بی نهایت شوخ طبع. کلاس که بعد ۶ ماه تمام شد، فهمیدم بهش عمیقا علاقه مند شدم. ۲۹ ساله بودم و میدونستم الکی نیست، با شناختی که ازخودم داشتم میدونستم دیگه چشمم کسی رو نمیگیره. اولین بار بود به یک آقا علاقه مند شده بودم. اول رجب بود که با نیت رسیدن بهش افتادم تو یه مسیر معنوی. یه تحول بزرگ، اندازه یک دفتر چله و ختم و نماز و دعا خوندم. از راحتترین سوره ها تا سخت ترین ها که زیارت عاشورای حق شناس هست. از سجاده کنده نمیشدم. تا اینکه خدا توفیق داد از شهریور پارسال هرشب نمازشب شروع کردم. تو این چند سال خیلی سختی کشیدم خیلی. بارها خوردم زمین و به مدد نمازشب خدا از زمین بلندم کرد. درواقع نمازشب حالمو خوب کرد، مشکلاتی که جدا از اون موضوع داشتم به افسردگی حاد میکشوند منو. نمازشب میخوندم و از ته دل گریه میکردم. از خدا چاره میخواستم از ته دل، بدجوری دلم گیر کرده بود، به کسی که میخواستم و عشقش من ۱۸۰ درجه تغییر داد نرسیدم. ولی آرامش قلبی پیدا کردم. هنوز گاهی خیلی حالم بد میشه ولی قابل تحمله.‌کاش میتونستم بنویسم نمازشب و اونهمه تلاش ۶ ساله ی شب و روز منو به حاجتم رسونده ولی نشد که بشه. خدا میدونه که چرا بی دلیل همچی در اوج موفقیت خراب شد. 

سحرگاه ۵ بهمن پارسال یک لحظه قبل از اینکه ساعتم برای نمازشب زنگ بزنه، یه ندایی شنیدم درست با این جمله: " ما تو را بخاطر همت بالایی که داشتیم به مقصود میرسانیم". خواب نبود، صدای زن یا مرد نبود، چنین جمله ای رو با همین ادبیات شنیدم و بیدار شدم. همین جمله باعث میشد تو موقعیتهای مختلف امیدم از دست نره. 

دیشبم باز یه لحظه قبل از بیدارشدن برای سحری، تو خواب یکی بهم گفت بخوان سوره ی الحدید را. قبل و بعدشم چیزایی گفت که یادم نیست ولی فقط اسم سوره حدید رو یادم موند که گفت ۴۰ روز بخوان. این یکی خواب بود ولی نمیدونم چی بود و حکمت این داستان عشقی بی سرانجام چی بود، هرچی بود منو به تمامی متحول کرد، آدمی بودم که نمازهام محدود به ماه رمضون بود ولی از ماه رجب سال ۹۷ یه آدم دیگه شدم. خیلی سختی کشیدم ولی از ته دل ممنونم از خدا. عشق محسنم بود که انقد به خدا نزدیک شدم. فقط کاش دستم خالی نمی موند. خستگی همچیز به تنم موند.

هرکس میخونه برام دعا کنه. اسمم سیماست.

منم خاطره تحولم رو بگم 

من از همون بچگی اهل حرف زدن با خدا و خوندن انواع سوره ها بودم در کنارش یه مشکل داشتم که منو با بقیه هم سن و سالم متفاوت کرد از یه دختر ده ساله تبدیلم کرد به یه خانوم فهمیده 

چون خانوادگی مذهبی نیستیم اصلا ، نمی‌دونم از کجا با خدا و حرف زدن باهاش آشنا شدم و اینجوری دردم رو کم میکردم 

تا بجایی مشکلم خیلی خیلی بزرگ شد و از همه آدم و عالم بریدم 

اونقدر ناامید بودم که واقعا نفس کشیدنم برام بی معنی بود 

یادمه منی که همکلاسی‌شان توی مدرسه از دست شیطنت هام آسایش نداشتن با تعجب نگام میکردن که یه گوشه نشستم..

خیلی وقت بود با خدا حرف نزدم 

چهارده سالم بود و بلد نبودم نماز بخونم 

خیلی خیلی اتفاقی گفتم بزار نماز خوندن یاد بگیرم 

سرچ کردم و توی چند ثانیه یاد گرفتم 

توی عکس نوشته های نماز ، از ثواب نماز شب نوشته بود ،

من فکر میکردم نماز شب همون مغرب و عشا 

تا اینکه روشش رو فهمیدم 

و اینکه برای حاجت گرفتن خیلی خوبه 

من یکسال بود با خدا حرف نزدم با اینکه قبلش هر روز با خدا راز و نیاز میکردم..

شب شد و صبر کردم همه بخوابن 

یادم رفت و خوابم برد..

منی که صبحت مامانم با کلی دعوا برای مدرسه ساعت هفت بیدارم میکرد ..

حس کردم ینفر توی گوشم زمزمه کرد بیدار شو 

ساعت رو دیدم دقیقا ۳:۰۰ بود ، اصلا خوابم نمیومد 

پاشدم و نماز شب خوندم 

با تک تک کلماتش خدا رو حس میکردم اونقدر گریه کردم که دیگه مشکلم ، مامان و بابام و تموم بنده ها زمین آسمون هیچی برام مهم نبود من فقط خدا رو دوست داشتم و خودم رو برای خدا 

فرداش همه چیز فرق کرد 

اونقدر خوش چهره شدم که خودمم باورم نمیشد 

شاید بخندید ولی چهرم برق میزد از نورانی بودن 

همه دوست داشتن باهام حرف بزنن 

بوی خوبی میدادم راه که می‌رفتم انگار ازم بوی خوب بلند میشد 

..بعد از چند روز مشکل ده سالم حل شد..

اما متاسفانه الان خیلی غافل شدم اصلا نماز نمیخونم اصلا یاد خدا نمیکنم..

شیدا 🤍🦋

چرااین چیزا واس من اتفاق نمیفته؟؟؟؟؟

همیشه میگم اینچیزا واس فیلماست

کلا از دین و ... زده شدم 

اعتقادم ب فنا رفته 

به این نتیجه رسیدم دین یعنی انسانیت

من اگ هند ب دنیا میومدم الان یک گاو پرست بودم یا اروپا ب دنیا میومدم مسیحی یایهودی میشدم!!!!

چرا حتما باید مسلمان بود یا حتما باید یک دینی داشت؟؟؟؟

من دلم میخاد آزاد باشم و طبق فطرتم خوب وبد رو میدونم به  طور ذاتی.. همه انسانها همینطورند..

همه ما برای هدفی خلق شدیمهدف این نیست که بخوریم و بخوابیم و خوش بگذرونیموظایفی داریم و یکی از اون وظ ...

من آدم خیلی معتقدی بودم و اسلام رو به حدی دوست داشتم که حاضر بودم براش جونم رو بدم

ولی متاسفانه اتفاقاتی که تو این چند سال شاهدش بودیم من رو از دین گریزان کرد

دینی که دنبال حکومت دینی باشه دین نیست سیاسته

تمام بزرگان دینی هم دغدغه حکومت داشتن

واسه همونه الان برای اونا هم هیچ قدیسی ای قائل نیستم.

برید تاریخ رو بخونید

جنگ ها رو بخونید.

چقدر خون ریخته شد

به خاطر دین.

چرا اخه؟ 

من درست می گم تو غلط می گی؟

این رویا قبلا تعریف کردم داخل همین سایت ،یک روز تو شهر غربت و تو خلوت خودم داشتمتلویزیون نگاه میکردم ...

تو روخدا توروخدا خواهش میکنم با دل پاکت برا امضام دعاکن شاید خدا دعای امثال شمارو شنید...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

من آدم خیلی معتقدی بودم و اسلام رو به حدی دوست داشتم که حاضر بودم براش جونم رو بدمولی متاسفانه اتفاق ...

سلام علیکم 

ما اینجا بحث سیاسی نمی‌کنیم 

اما دین و سیاست هیچ گاه از هم جدا نیست 

سیاست باید بر مبنای دین باشد 

و الا سیاست بدون دین می‌شود 

اسلام سکولار و امریکایی

اسلامی که تنها دغدغه احکام و روضه خواندن دارد 

اسلامی که خاصیت سیاسی ندارد 

و نمیتواند روابط سیاسی اش را تنظیم کند 

به کار ما نمی آید ‌‌..

مثلأ مبانی اسلام در سیاست این است 

که دنبال صلح باشیم اما جایی که به شما و منافع تان تعرض شد به جهاد و دفاع برخیزید و الا ذلیل میشید و شما را چپاول میکنند تا حدی که کشورتان را تجزیه می‌شود .

حالا اگر بر مبنای دین و عدالت و فرامین خداوند 

نباشه ، مشکلاتش فقط برای ما باقی میمونه ...

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

چرااین چیزا واس من اتفاق نمیفته؟؟؟؟؟همیشه میگم اینچیزا واس فیلماستکلا از دین و ... زده شدم اعتقادم ب ...

عزیزم این یه حرف بی اساسه که باب شده 

که اگه هند بودی گاوپرست بودی 😑

مگه هند مسلمان نداره؟ 

مگه اروپا مسلمان نداره؟ 

دین مثل یه برنامه منظم برای زندگیه که خط‌مشی زندگی رو برامون مشخص کرده 

رفتارهای درست و نادرست رو تعیین کرده 

در مورد دین و ... هم تحقیق کن با دوتا پست اینجا نمیشه مفصل صحبت کرد یا کسی دیگری رو قانع کنه 

من آدم خیلی معتقدی بودم و اسلام رو به حدی دوست داشتم که حاضر بودم براش جونم رو بدمولی متاسفانه اتفاق ...

منم مدتی همین طوری شدم،ولی از یه جایی فهمیدم ای دل غافل رکب خوردم  

برا به دست آوردن ایران پر معدن،تنها راهش زدن عقیده ی ایرانی جماعته،حالا با تحریم،با رییس جمهور روحانی نما،با نفوذی ،با گرونی و...

ببین آتیش کجاست الان،همونجا حقه

یامهدی ادرکنی

یامهدی ادرکنی

یامهدی ادرکنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍