2777
2789

شهر شما چقد میگیرن دوستان؟

من باید هر سه ماه برناممو عوض کنم برنامه ای پونصد میگیره به نسبت بقیه به نظرم گرونه چون مربیم حرفه ایه و اگه از خودش برنامه بگیرم حواسش هست که درست اجراکنم حرکاتو ازش میگیریم ولی ماهی ۸۰۰ هزینه خوده باشگاه هر سه ماهم ۵۰۰ برنامه خیلی زیاده تازه ادم باید لباس ورزشی و مکمل اینام بخره برا باشگاه بهرحال نیازه😢

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶۰۰میگیره یبار یه خانومی پرسید از مسئول باشگاهمن خودم از هوش مصنوعی میگیرم مکمل چیا استفاده میکنی

حس میکنم هوش مصنوعی به خوبی مربی نمیده شما راضی ای ؟

من فقط پروتیین وی و کراتین میگیرم پروتئین وی هم مجبورم چون که غذا زیاد میلم نمیشه

بعد تو بعد یه ماه بابد حرکاتو بلد باشی که

حرکاتو یادمیگیرم ولی وسواس دارم هی صدا میکنم ببین درست میزنم یا نه 🤣😅

خیلی خوب می گیره.من همسرم مربی بدنسازی.برنامه هاش ۳ تومنه.خصوصیش ۶ تومن.مشهد هستم.

🙏🤣یواشکی عکسه برنامه هارو بفرستین

حس میکنم هوش مصنوعی به خوبی مربی نمیده شما راضی ای ؟ من فقط پروتیین وی و کراتین میگیرم پروتئین وی هم ...

من هنه شرایطمو بهش میگم هر ۲ ۳ ماه یبار به طور تخصصی برنانه میده و مقایسه که کردم با برنامه دوستم که میاد باشگاه یکیه

نکات مهمم میگه که سوپر بزنی چقد مکث کنی و اینا

منکه راضیم

ولی مکمل حقیقتا میترسم مصرف کنم

چه برندی میگیری

من هنه شرایطمو بهش میگم هر ۲ ۳ ماه یبار به طور تخصصی برنانه میده و مقایسه که کردم با برنامه دوستم که ...

چقد عالی دختر ، منم باید یبار امتحان کنم مثل تو

مکمل فقط پروتئین وی و کراتین میخورم

میخواستم پمپ هم بخرم گرون بود یکم

وی خریدم چون پروتئینی از غذا دریافت میکنم بیشتر از ۸۰ نمیشد معمولا، همون کاله گرفتم

کراتین bpi گرفتم

چقد عالی دختر ، منم باید یبار امتحان کنم مثل تو مکمل فقط پروتئین وی و کراتین میخورم میخواستم پمپ هم ...

اره یبار امتحان کن بهش بگو حتنا که چن وقته میری قبلا برنامه داشتی و همه چیزو

کراتین ریزش مو نیاورد برات؟