2777
2789
عنوان

تیرگی چشم

425 بازدید | 44 پست

عزیزان من تیرگی دور چشم دارم و زیر چشمم گود افتاده فک کنم دلیلش ضعف بینایی و استفاده از گوشی و اینا باشه ولی اگه راهکار موثری دارین ممنون میشم بگین

خیلی دوست دارم حداقل تو یه ماه یه حدی هر چند کم هم از تیرگی و گودی چشمم بر طرف بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من یک مدته دارم از سرم دور چشم کافئین اوردینری استفاده میکنم تا الان خوب بوده البته میگن باید ۴ ماه ...

مشکلی ندارن فقط میخوام بدونم از بین میبره ؟

یا الکیه

مشکلی ندارن فقط میخوام بدونم از بین میبره ؟ یا الکیه

والا خودمم مطمئن نیستم ۳هفتس که شروع کردم ولی همه دکترا تاییدش میکنن و میگن خیلی خوبه باز هم از داروخانه مشاوره بگیر

مشکلی ندارن فقط میخوام بدونم از بین میبره ؟یا الکیه

من استفاده کردم هیچ فایده ای نداشت فقط پولم را ریختم دور گرون هست اوردینری

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍