2821
2789
عنوان

تیرگی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 44 پست
عه چیز دیگه ای به حاش استفاده کردی؟ که تاثیر بذاره

من نتیجه ای از دور چشم ها نگرفتم، اوردینری ته ته دور چشم هاست که معروفه ولی هیچ

خودم هم خیلی درگیرش هستم ولی راه حل پیدا نمرذم

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره میدونم حالا گودی هیچ فعلا تیرگی رو میخوام از بین ببرم یا حتی کمترش کنم

ممکنه کم خونی یا غلبه مزاجها هم تاثیر داشته باشه برا تیرگی بهتره ریشه ای درمان کنی ولی اگه فقط ظاهری میخوای درمان کنی

قطره ی انیس از درمانگرای شهرتون بخر اینو معمولا زود اثرش میبینی ترکیباتش هم سرچ کن بخون قیمتشم یا زیر ۱۰۰ تومنه یا نهایت ۱۰۰ و خرده ای موادشم طبیعی

رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکم بخون با درمانگر مجرب مشورت کن

ممکنه کم خونی یا غلبه مزاجها هم تاثیر داشته باشه برا تیرگی بهتره ریشه ای درمان کنی ولی اگه فقط ظاهری ...

مرسی ممنون آره کم خونی یا بی کیفیت بودن خون رو فک کنم داشته باشم

ولی خب ظاهری فعلا میخوام درست سه

بله تاپیکتون رو خوندم صفحه اولشو فقط من نماینده یک شهر خودم رو نتونستم پیدا کنم

اگه قطره انیس خریدی فعلا به کل صورت نزن اول بزن جاهای تیره که روشنتر بشه بعد کل صورت بزن یکدست بشه

آهان

خودمم قصدم همینه فقط میخوام دور چشمم هم رنگ بقیه ی صورتم شه همین