گیاه خواری یک رژیم لاغری نیست یک روش تغذیه جهانی و کهن هست
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره همون تو همون سن به خودم قول دادم که دیگه هیچوقت گوشت نخورم. اشکال نداره😂 مهم هدفه که رسیدی بهش ...
پس شما با تجربه این راهیت
منم تو ازمایش جدیدی که دادم همه موارد ازمایش خوب بود
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
خوشبختانه❤ قبلش هم خیلی تحقیق کردم. اگه هر موقع سوالی داشتین در خدمتم.
واقعا وقتی کاری رو با تحقیق انجام بدیم خیلی بهتر هست
به به من خیلی دوست دارم اطلاعاتم در این زمینه زیاد بشه نمیتونم گیاهخوار صرف بشم اما علاقه دارم بیشتر از غذاهای گیاهی استفاده کنم. لایف استایلتون رو بگید بچه ها. میدونستید وقتی گوشت دوست ندارید یعنی بدنتون کم بود آهن نداره؟ برادر و خواهر من از گوشت بدشون میاد و آهن خونشون بالاتر از حد نرماله ما فکر میکردیم این دو تا الان کم خونی دارن تو سن 23 و 26
سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی داره که اطلاعات شما رو در مورد نگهداری گل و گیاهتان بالا میبره. در ضمن در قسمت فروشگاه محصولات خیلی خوبی برای تقویت خاک و گل و گیاه دارند مثلا قطره بامبو برای تقویت ومقاوم سازی بامبو، کود بونسای، کود سه بیست ، و کود هیومیک اسید که تاثیر خیلی خوبی در رشد گیاه داره خوبی این سایت این که مشاوره گل و گیاه به صورت آنلاین ورایگان به طور مستقیم با متخصصان گل و گیاه هستش. حتما به سایتشون سر بزنید