2777
2789
عنوان

گیاه خواری

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 39 پست
حیف نیست غذایی رو که خدا حلال کرده ..برخود حرام کنیم ...یعنی میشه از کباب گذشت😋😋😋.یکبار رفتیم مجل ...

در قران هم از  گیاه خواری صحبت شده پس هر دو تغذیه درست هست

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
منم به نظرم وگان ام تخم مرغ کم و بیش میخورم  اما گوشت اصلا و ابدا  لبنیات هم نمیخورم تق ...

ما هم فقط تو مهمانیها فقط باخاطر احترام به صاحب مهمانی غذای معمول رو میخوریم

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بدون گوشت اصلانمیتونم😐

شاید بشود الان بیشتر مشاورهای تغذیه توصیه میکنن بخاطر پاکسازی هر دوهفته یک بار یک روز کاملا گیاهی بشه غذا

صحبت شده ...ولی آدم نباید از نعمت های خدا خودش رو محروم کنه 

درست

ما هم فقط تو مهمانیها فقط باخاطر احترام به صاحب مهمانی غذای معمول رو میخوریم

اقوام ما با روش تغذیه من اشنان 

رعایتمو میکنن 

غذای بدون گوشت هم سرو میکنن که من گرسنه نمونم 

ولی تو عروسی و غیره پلو و سالاد و اینا میخورم 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
اقوام ما با روش تغذیه من اشنان  رعایتمو میکنن  غذای بدون گوشت هم سرو میکنن که من گرسنه ن ...

ما تقریبا فامیل سمت خودمون اکثرا گیاه خوار هستن فامیل همسری هم خیلی ها همراهی میکنن برای غذا 

سوفیا جدی میگی؟ چقدر خوشحال شدممم.

به قول شیرازی ها والوووو😄

قربونت 😍

توام؟؟؟😉

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
آره😍 چند وقته؟؟؟ چه نقطه تفاهمی❤

ببشتر از دوسال که جدی گیاه خوار شدم

قبلشم از گوشت متنفر بودم به زور یکم میخوردم 

دیگه تصمیم گرفتم نخورم 

چه خوب دوستم👌❤

ببشتر از دوسال که جدی گیاه خوار شدم قبلشم از گوشت متنفر بودم به زور یکم میخوردم  دیگه تصمیم گ ...

عالیه.

نگران مضراتشم نباش. من خودم حدود ۱۱ ساله که هیچ نوع گوشتی مصرف نکردم، مشکلی برام پیش نیومده.

با مصرف ویتامین و قرص آهن.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
عالیه. نگران مضراتشم نباش. من خودم حدود ۱۱ ساله که هیچ نوع گوشتی مصرف نکردم، مشکلی برام پیش نیومده. ...

نه بابا چه نگرانی ایی  اتفاقا برای سلامتیمون مفید

منم مکمل استفاده میکنم

کلسیم و مولتی ویتامین 

چون قبلشم کمبود کلسیم داشتم البته 

۱۱سال خیلی خوبه آفرین 

به قول مدیری تو دورهمی چن سالتونه😎😂😂😂

دقیقا😍😍😍 😂۲۶ سالمه.

😅دمت گرم از ۱۵سالگی😚

من ۴سال بزرگترم ازت دیر جنبیدم😖😄