2777
2789
عنوان

گیاه خواری

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 39 پست
😅دمت گرم از ۱۵سالگی😚 من ۴سال بزرگترم ازت دیر جنبیدم😖😄

آره همون تو همون سن به خودم قول دادم که دیگه هیچوقت گوشت نخورم.

اشکال نداره😂 مهم هدفه که رسیدی بهش.😍❤

واست آروزی بهترینا رو دارم.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
آره همون تو همون سن به خودم قول دادم که دیگه هیچوقت گوشت نخورم. اشکال نداره😂 مهم هدفه که رسیدی بهش ...

دقیقا 

همچنین عزیزم 💜💜💜

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید بشود الان بیشتر مشاورهای تغذیه توصیه میکنن بخاطر پاکسازی هر دوهفته یک بار یک روز کاملا گیاهی بش ...

سبزیجاتم دوس دارم ماام ی هفته دوهفته یبارغذاسبزیجات میخوریم

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
آره همون تو همون سن به خودم قول دادم که دیگه هیچوقت گوشت نخورم. اشکال نداره😂 مهم هدفه که رسیدی بهش ...

پس  شما با تجربه این راهیت 

منم تو ازمایش جدیدی که دادم همه موارد ازمایش خوب بود 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
پس  شما با تجربه این راهیت  منم تو ازمایش جدیدی که دادم همه موارد ازمایش خوب بود

خوشبختانه❤

قبلش هم خیلی تحقیق کردم.

اگه هر موقع سوالی داشتین در خدمتم.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
خوشبختانه❤  قبلش هم خیلی تحقیق کردم. اگه هر موقع سوالی داشتین در خدمتم.

واقعا وقتی کاری رو با تحقیق انجام بدیم خیلی بهتر هست

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

من آوردم سعی میکنم مطلب بزارم

به به من خیلی دوست دارم اطلاعاتم در این زمینه زیاد بشه نمیتونم گیاهخوار صرف بشم اما علاقه دارم بیشتر از غذاهای گیاهی استفاده کنم. لایف استایلتون رو بگید بچه ها. میدونستید وقتی گوشت دوست ندارید یعنی بدنتون کم بود آهن نداره؟ برادر و خواهر من از گوشت بدشون میاد و آهن خونشون بالاتر از حد نرماله ما فکر میکردیم این دو تا الان کم خونی دارن تو سن 23 و 26

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی داره که اطلاعات شما رو در مورد نگهداری گل و گیاهتان بالا میبره. در ضمن در قسمت فروشگاه محصولات خیلی خوبی برای تقویت خاک و گل و گیاه دارند مثلا قطره بامبو برای تقویت ومقاوم سازی بامبو، کود بونسای، کود سه بیست ، و کود هیومیک اسید که تاثیر خیلی خوبی در رشد گیاه داره خوبی این سایت این که مشاوره گل و گیاه به صورت آنلاین ورایگان به طور مستقیم با متخصصان گل و گیاه هستش. حتما به سایتشون سر بزنید