2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتقاد دارم خیلی تو تاپیکمم ی مورد گفتم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بله .خدا دیر گیر ولی شیرگیره.یکی از نزدیکانمون جوری کارما پس داد که تا اخر عمر همراهش هست

میشه بگی چجوری 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

از معتقد هم یک چیزی اونطرف تر بشدت باور دارم که آدما با نقطه ضعف هاشون کارما پس میدن 

زیاد هم دیدم

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یکی از خاله هام البته کلا توبه کرده و حواسش به مادربزرگم هست به مادربزرگم وقتی جوان بود یکچیزی گفت و مادربزرگم دلش شکست 

همین حرفایی که خودش به مادربزرگم گفته بود دختر خودش به خودش گفت و دلش شکست 

یکی از هم خوابگاهیم تعریف میکرد پسر همسایشون پدرش رو تو کوچه کتک میزد 

همسایه ها میگن پدره همین بلا رو سر باباش آورد 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اینجا اشنا دارم ،میترسم به گوش طرف برسه .میخوای پی وی برات تعریف میکنم‌

اگه حوصله داشتی برام بگو ♥️

کارما که نه ولی باور دارم تو این زندگی هرچی بکاری همون درو میکنی چه اخلاقی باشه چه رفتاری خودمم همون کارهای اشتباهم برگشت بهم ضربه زد خیلیم مشیمونم 

__درخواست دوستی ندین ___________________