2777
2789
عنوان

شوهرمممم🤥🤥🤥

850 بازدید | 37 پست

یه دوست داره ک دوست بچگیشه و فوقققققق العاده حرومزاده س اون آقا

زن داره بچه داره

زنش باز حامله س

و یه جشن داشتن ک خانمش حامله بوده نرفته و فقط دوست شوهرم رفته اون مهمونی

و از یه زن متاهل شماره گرفته

و ظاهرا رابطه دارن

اومده برای شوهرم تعریف کرده شوهرمم برای من تعریف کرد 

انقدرررر عصبی شدم حرصمو سر شوهرم خالی کردم 

گفتم حق نداری باهاش حرف بزنی گفتم اینجور آدما تو رو هم ب راه دیگه ای میکشونن

خندید گفت ب من چه ربطی داره

گفت اون دوست بچگیمه نمیتونم باهاش قطع رابطه کنم

گفت میاد میگ من فقط میشم گوش شنوا

شوهرمو جون خودم و بچه ها قسم دادم ک اگ باز اون حرمزاده لومد از رابطه اش با زنای دیگ گفت تو گوش نده و بگو متاهلی این کارت درست نیست و..... 

گفت باشه

ولی بعید میدونم بگه

شوهرمم کنجکاوه

اون میگ میگ شوهرمم گوش میده از فضولیش

با این دهن روزه ام از خدا از ته دل میخام نسل این خیانتکارا منقرض شه

الهی آمین

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینو می‌دونم همنشینی هم تاثیر میزاره مواظب باش

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
ما مردهای مجرد سالها سینگل میمونیممتاهلا رل میزنن

دیگه دوره مجردها گذشته…

متأهل‌ها خواهان بیشتر دارن

مجردها نگاه به در میکنن دریچه آه میکشه…

پ.ن : خودمم شامل میشم

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
این مردهای متأهل چشونه؟!!!!!!

حالا اونا به درک از اول همین گوه بودن هرزه های خیانتکار،زنای متاهل چرا اینقدر خیانتکار شدن🤔 من جدیدا خیلی میشنوم و این آمار واقعا نگران کنندست

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

حالا اونا به درک از اول همین گوه بودن هرزه های خیانتکار،زنای متاهل چرا اینقدر خیانتکار شدن🤔 من جدید ...

دوره زمونه بدی شده

هم زن‌ها، هم مردها

همش از مجازی هست…

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

آمین.مردای بی انصاف همه جوره پشت همن شوهرمن مستقیم نمیگا ولی یه دفعه گفت دوستامو خونه دعوت کنم گفتم دوستی که سرش به تنش بیرزه قدمش سر چشم ولی اونایی که من خبر ندارم اما تو میدونی اهل این کثافتیا هستن مدیونی بیاریشون جایی که من و بچه هام میشینیم و نماز می‌خونیم. خلاصه حسابی وجدانشو له کردم .تو هم ببین چطوری میتونی شوهرتو از این مرتیکه جدا کنی 

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم