2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 166 پست
واقعا خیلی مهربون بودن هم مشاورم هم دکتر و دستیارش البته دکترم ک شماره ش داد همون دستیارش بود دکتر ج ...

همدان. دکتر خودش خوبه ولی چون سرش شلوغه سریع پانسمان عوض میکنه و میره سراغ بعدی. سوالم ازش میپرسی میگه بیرون جوابتو میدن. ک بیرونم دستیار منشی انگار نه انگار. فقط از کسایی ک خوششون میا جواب میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خیلی مهربون بودن هم مشاورم هم دکتر و دستیارش البته دکترم ک شماره ش داد همون دستیارش بود دکتر ج ...

من خیلی دکتر رفتم کاراشونو دیدم. همه کلی به مریص اهمیت میدادن. نمیدوستم اینجا اینطوره.  این دکتر انتخاب کردم  چون سابقش زیاد بود و دوستم پیش عمل کرده بود راضی بود. یکی دونفرم دیدم خیلی راصی بودن ولی نمیدونستم این مدلین. بعده عمل انگار نه انگار. بعدشم فهمیدم هرکی پارتی داره سفارش کرده عملش خوب شده. تحویلش میگیرن. 

من حتی روز عمل منشی نگف چیا ببرم.  اونجا تو کلینیک فهمیدم یخ میخواد

اره اون چسبو بکن خودت بزن سفت نشه لصلافردا بکن نذار بمونه

میترسم راستش. اصن بلد نیستم.دستم ک میزنم رو بینیم خیلی درد میگیره.کاره من نیست.  چسبم ندارم. نگفتن چسب بخرم. 

حالا هفته دیگه دکتر گفته بیا. بهش میگم سوراخا اینجوریه. خداکنه اهمیت بده. 

بهش ک میگم سوزش دارم داخل بینی، ابریزش دارم میگه هیچی نیست. 

اخر سر خدای نکرده مشکلی پیش بیا میگن خودت کوتاهی کردی نمیگن ما اهمیت ندادیم

البته من بخیم روز چهارم کشید. حس میکردم جوش نخورده. نمیدونم چرا اینقد زود کشید.

چقد زود کشیده اگه جوش نخورده باشه ممکنه بخیه باز بشه وشبیه گوشت اضافه نشون بده

جاش الان خوبه؟

هرچی کردم شات عکس نیومد لینکشم نمیتونم بزارم مجاز نیست لینک گذاشتن

فقط کرمو گرفتی درمالیفت طرح سیکالیفته تیوپشم تقریبا بنفش ) و سفید بزار بخیه خوب بشه زخم نداشته باشه جاشون 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

میترسم راستش. اصن بلد نیستم.دستم ک میزنم رو بینیم خیلی درد میگیره.کاره من نیست. چسبم ندارم. نگفتن چ ...

الان هوا سرده بخاطر سردی هوا ابریزشش طبیعیه واسه خشک بودن زخمشم پماد زخم بگیر بزن نگران نباش خوبهم میشی

راستی اسی مبارکت باشه گلم🌹🥰😐دیر گفتم 😂

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

سرم خدبه که چطور نگفته بهت بینی پر خون ابه میشه خودش ک کیپه بعد عمل اگم نشوری ک ب کلی کیپ میشه بیشتر ...

راستی عزیزم تنقلات، چیپس  واینا... 😅از کی میشه خورد؟ نمک و فلفل. 

تایکماه نباید سرتو پایین بگیری درسته؟ فین نکنی

گفتین پماد زخم بگیر برا اینکه زخما خشک نشه عفونت نکنه منظورتون زخمای کجا بود داخل بینی؟؟اصلا برا داخ ...

هم رو بخیه های بیرون هم داخل بینی باید بزنه

بله من دکترم هرچی بهم گفت انجام دادم خداروشکر مشکلیم نداشتم ازشون تشکر کردم هم حضوری هم دو سه بار سوال داشتم پیام یا زنگ زدم تشکرم میکردم 

چقد زود کشیده اگه جوش نخورده باشه ممکنه بخیه باز بشه وشبیه گوشت اضافه نشون بدهجاش الان خوبه؟هرچی کرد ...

اره خیلی زود کشید. مال همرو همون روز کشید. جاش خوب شده. 12 روزه گذشته از کشیدنش. ولی یکی ازسوراخا نگا میکنم فاصله افتاده انگاری جوش نخورده بود کشیده، یه حالتی مثه پارگی شده بین پره و بینی

پس دیگ الان پماد زخم نزنم فقط ترمیم کننده. تا چند وقت بزنم؟