2777
2789
عنوان

عمل بینی

1094 بازدید | 165 پست

18 روزه بینی مو عمل کردم کسایی ک تجربه دارن میشه بگید الان چه مراقبت و کارایی باید انجام بدم.؟ تا الان سرم شستشو استفاده نکردم. همه کارامم خودم میکنم. ضرر نداره؟ 

به دکترم میگم چکار کنم میگه بچه ها (منظورش منشی و دستیارش) میگن. ازونا میپرسم میگن هیچی. بعد امروز دکتر میگف داخل بینیت چرا تمیز نکردی بهش میگم چجوری هیچی نمیگه.

به منشی میگم سرم شستشو استفاده کنم میگه نه، اگ دوس داشتی. جای بخیه باید ترمیم کننده میزدم ولی بهم نگفتن

اصلا نمیدونم کی میشه حمام رفت.

بینی مو چجور تمیز کنم.

ابریزش بینی دارم به دکتر گفتم میگه هیچی نیست.

تو نت خوندم تا یماه نباید فین کنی بعد به دستیاره میگم میگه فین کن😖

اصلن از فرمشم راضی نیستم.  فقط دارم حرص میخورم. اصلن قیافم کوچکترین تغییری نکرده

سوراخای بینیم خیلی دراز شده کشیده رو به بالا.😭😭 فاصله لبم تا بینیم خیلی زیاده. نمیدونم درست میشه یا نه

فرمش الان مشخص نمیشه 

حتما حتما حتما با سرم بشور، هرچی بیشتر بشوری هم زحمات زودتر خوب میشه هم تمیزتر میشه 

آبریزش طبیعی هست 

تا میتونی سرت رو خم نکن (این برای تمام کارای زیبایی صورت هست) 

اگر پانسمان بینی ت رو باز کردی میتونی بری حموم 

اشکالی نداره کارات رو خودت انجام بدی چون استراحت خاصی نداره 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با سرم شستشو بده با سرنگ سرمو فشار بده داخل بینیت

بکش بالا ک از حلقت رد بشه از دهن تف کن البته من ک اصلا نکردم مشکلیم پبش نیومد

ترمیم کننده سیگل بزن سفالکسین بخور برای اینکه عفونت نکنه استامنیفون و سرما خوردگی برای جلوگیری از ابریزش بینی

حمومم ک روزی ک میری گچتو باز کنی برو 

فاصله لبو بینیم اوکی میشه بخاطر سربودنه

♥️🫶🏼

ی پیج هایی تو اینستا هست برای مراقبت بعد از عمل اونا رو دنبال کن عمل بینی رو انگلیسی سرچ کن میاره از ...

منم مثل شما 11ساله میترسیدم عمل کنم ولی دیگه دلو زدم به دریا هفته بعدی نوبت عمل دلرم 

سرم شستشو باید از روز سوم شروع میکردی دختر گل

من نمیدوستم. کسی هم اطرافم عمل نکرده ازش بپرسم. فک میکردم خود دکتر همه توضیحات میده. حتی سرمم خریدم. ولی هیچی نمیگن تاامروز خودم پرسیدم میگه اگ دوس داشتی حتی نمیگه چجوری استفاده کنم. 

فرمش الان مشخص نمیشه حتما حتما حتما با سرم بشور، هرچی بیشتر بشوری هم زحمات زودتر خوب میشه هم تمیزتر ...

مرسی عزیزم. اره پانسمان دیروز دکتر عوض کرد گفت هفته دیگه بیا. به دستیاره میگم الان رو بینیم چسب هست اب بزنم  صورتم انگار نه انگار

مرسی عزیزم. اره پانسمان دیروز دکتر عوض کرد گفت هفته دیگه بیا. به دستیاره میگم الان رو بینیم چسب هست ...

آب بزن ایرادی نداره، اون چسب با آب کنده نمیشه 

منشی ش چرا انقدر زورش میاد جواب بده؟! 

ی پیج هایی تو اینستا هست برای مراقبت بعد از عمل اونا رو دنبال کن عمل بینی رو انگلیسی سرچ کن میاره از ...

اره دیدم تجربه عمل بینی. اتفاقن اونارو نگا کردم گفتن سرم شستشو استفاده کن. پماد بزن. بعد من از منشی دکتر میپرسم میگن نه لازم نیست.