2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 166 پست

خب تو گوکل سرچ میکردی گلم

من برج ۵ عمل بیتی کردم همون روز اول عملم دکترم برام سرم شستشو با سرنگ وپماد زخم ویخ وقرص اناهیل تو نسخه نوشت زنداداشم همرام بود گرفت برام شماره ش همون روز اول ک رفتم داد بهم گفت تو روبیکا پیام بده تا بگم قبلش باید چکار کنی و ازمایشم جوابش گرفتی عکسش بفرست برام بعد عمل گفت تامپون و فردا ازبینیت دربیار شروع کن ب شستشو بینیت وپماد بزن ب زخما هفته بعدش گچمو باز کرد بینیمم تمیز بود  

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه هنوز زوده همه میگن تغییر می‌کنه رفته رفته قشنگ میشه

نمیدونم. خداکنه. اکثرا چون ورم داره میگن ورمش بخوابه تغغییر میکنه. ولی اخه پره و سوراخ مگه عوض میشه. دقیقا از چیزی ک بدم میومد اینمدلی شده

دکتر نور بخش تهران من از بیهوشی میترسبدم خیلی زیادالانم بدون بیهوشی دارم میرم عمل با بی حسی

اسم کوچکش چیه ؟ 

من رفتم ویزیت پیش دکتر نوری گفت ۲۰ درصد تغییر می‌کنی پیش ی دکتر دیگه ام رفتم که الان اسمشو حضور ذهن ندارم گفت بینیت نیاز به عمل نداره برو 

بعد ۱۸روز گچو پانسمانو برداشت؟😐😐😐درست میشه سوراخایه بینی من خوب بود ولی واسه داداشمو یادمه شرقو غ ...

گچ یه هفته بعد برداشت. ولی دوباره روش اتل گذاشت. ایت اتل ده روز بود ک دیروز برداشت الان فقط چسب دارم. 

وای دقیقا شبیه تخمه شده. خیلی خوب توصیف کردی. خداکنه درست شه. 

دقیقا. البته اینم بگم دکتره پاس میده به دستیار و منشی. دوتا دستیار داره. اونا جونشون درمیا هیچی نمیگ ...

من هنوز گاهی ب مشاور پیام میدم حتی سوال واسه دیگرانم میپرسم جواب میده خودش گفت کارت دیگه تموم شد ولی گاهی پیام بده حالمم بپرس😅 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

بعد ۱۸روز گچو پانسمانو برداشت؟😐😐😐درست میشه سوراخایه بینی من خوب بود ولی واسه داداشمو یادمه شرقو غ ...

چند وقت بعد درست شد. حالا من خودمو دلداری میدم میگم چسبو خیلی کشیده اینجوری شده. چون اینجوری نبود

اره عمل بینی خیلی ریسکی هست دقیقا ی دکتر ی نفرو عمل می‌کنه و بسیار عالی میشه همون دکتر یکی دیگه رو ع ...

انشاله. شماهم دعا کنید. من خودمم فهمیدم یه جورایی شانسی هست عمل. یچیزیم هست بعضیا پارتی دارن به دکتر میسپرن دکتر کلی وقت میذاره. همین دوستم دکتر بیهوشی اشناشون بود سفارش کرده بود. 

خب تو گوکل سرچ میکردی گلممن برج ۵ عمل بیتی کردم همون روز اول عملم دکترم برام سرم شستشو با سرنگ وپماد ...

من فک میکردم دکتره منم مث دکتر شما همه چیزو میگه. وقتی هیچی نگفته لابد لازم نیست. 

ولی باز تو اینستا نگا کردم همه گفته بودن سرم استفاده کنی. فین نکنی ولی بازم نظر دکتر مهمه. واسه همین میترسیدم سرخود استفاده کنم

..وقتیم ک میرفتم مطب اونجوری جواب میدادن. 

یسوال؟ داخل بینی چجور تمیز میکردی. دکتر بمن میگف داخل بینی چرا تمیز نکردی. چجور تمیز کنم نمیشه ک چیزی داخلش ببری. خودش با پنبه و پنس رد کرد داخل بینی، اشکم درومد